News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

23 Decembrie 2017
984 Vizualizari | 0 Comentarii
Horoscop Minerva 16 22 octombrie 2016 1024x725

O zodie este complet dezinteresata de viitorul sau. Ce se intampla cu fiecare zodie in parte. Citeste horoscopul pentru zodia ta!

Berbec 

Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare.

Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start!

Daca esti la inceputul unei actiuni de la care ai mari asteptari in perioada urmatoare, fii sigur ca momentul este excelent si vei vedea cum se ridica toate repede si bine, parca ocrotite de noroc!

Taur 

Tine inchisa ratiunea, pentru ca azi esti pus in fata unei situatii in care nu e nevoie nici de logica, nici de rationamente, nici de luciditate, ci de cat mai multa emotie. Totul trece prin prisma sufletului tau, care va reusi sa extraga cea mai buna concluzie.

Inabusa tot ce-ti transmite mintea: nu inseamna ca ea greseste, dar ea ar putea fi ceva mai stricta, mai rece, mai rigida, or situatia in care te afli acum are o incarcatura emotionala majora, pe care creierul nu o va valorifica asa cum se cuvine. Asculta cu inima, vorbeste cu inima, actioneaza cu inima si roadele vor fi minunate!

Gemeni 

Nu te mai gandi la lucruri rele, mai ales ca te afli intr-un anturaj in care numai despre probleme se discuta. Daca stai si asculti atatea povesti lacrimogene, vei incepe sa scoti si tu la iveala doar frustrari, suparari, nemultumiri reprimate demult.

Lasa-le inchise acolo, in suflet, pentru ca nu e momentul sa le scoti la lumina. Cu cat le ignori mai mult, cu atat le ascunzi si mai adanc in cutia cu amintiri, fara sa te mai gandesti la ele. Nu-i lasa pe ceilalti sa vorbeasca despre necazuri si lipsuri, ci distrage-le cumva atentia de la motivele de tristete, altfel formati un cor al plangerii care va strica tuturor ziua.

Rac

Sursa tuturor lucrurilor bune e iubirea si de acolo vin azi si cele mai minunate senzatii. Inima ta bate mai tare, animata de un vis nou, de o directie noua, ce te atrage ca un magnet si nu-i poti rezista. Fie ca e sansa unei iubiri la orizont, fie doar o activitate care iti place grozav, depui multa pasiune in acest scop extraordinar care isi da alt chef de viata.

Daca asteptai de undeva o minune, gandeste-te la ceva ce faci cu placere. Iti vei reincarca astfel bateriile de energie pozitiva si de o lumina intensa ce se vor revarsa peste toate planurile vietii tale. Un lucru daca merge excelent, el le-ar molipsi in mod fericit pe toate!

Leu

Ai mare grija la declaratiile de dragoste care ti se fac azi, pentru ca exista riscul sa pici in plasa unui… mare mincinos. Se foloseste de atuurile sale fizice, de talentul de a mestesugi cuvinte frumoase, de arsenalul sau irezistibil de seductie pentru a ajunge direct in inima sau… in patul tau, si, daca te prinde intr-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta.

Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit, dar ceea ce ti se ofera azi intr-un ambalaj atragator ascunde si ceva periculos pentru suflet!

Fecioara 

Privesti viitorul cu putin dezinteres, ca si cum ai fi sigur ca, orice ai face, lucrurile vor lua oricum o intorsatura in avantajul tau. Abordezi o atitudine optimista, aproape inconstienta, incat nu vezi niciun fel de obstacol in drumul tau spre scopul pe care ti l-ai propus, si esti convins ca, atat timp cat iti pastrezi tonusul viu si gandirea pozitiva, numai lucruri bune se pot intampla.

Se anunta o zi de neuitat pentru doua zodii. Horoscop 22 decembrie 2017
Nu are rost sa te impovarezi de intrebari retorice, de griji inutile si de temeri absurde, ci sa spui cu tarie ca totul va fi bine.

Balanta

Desi ar fi suficiente motive de bucurie in jurul tau, anturajul e cel care strica atmosfera. Nimeresti printre oameni care cauta nod in papura chiar si la cele mai frumoase vesti si, in loc sa celebrezi victoria, te trag si pe tine intr-o zona sumbra a indoielii, a temerilor, a intrebarilor cu tenta pesimista.

Nu te lasa influentat de astfel de oameni care oricum nu vor fi multumiti cu nimic din ceea ce li se ofera. Vei vedea cat se ciudat reactioneaza ei la vesti bune, punand in evidenta doar punctele lipsa, sensibile si urate ale celor auzite. Nu face ca ei!

Scorpion

Nu te astepta ca lucrurile sa mearga atat de usor, fara sa le impingi tu cumva de la spate, ca atare accepta faptul ca e nevoie sa pui serios umarul la treaba. Ai putea primi suficiente oferte sa fii ajutat, sustinut, completat, si chiar daca orgoliul iti spune sa nu primesti ajutor de la altii, ar fi bine sa-l accepti.

Chiar daca nu e ceea ce ai fi dorit tu cel mai mult, tot e ceva, deci accepta sfaturi, idei, chiar si indrumare de la cei care vor sa ti se alature. Poate aveti un interes comun si merita sa va puneti laolalta energiile pentru a ajunge acolo, deci fii atent la ce au ceilalti sa ofere in aceasta situatie.

Sagetator – Horoscop 23 decembrie 2017

Nu compara norocul tau cu al altora, pentru ca viata nu e echitabila pentru toata lumea. Nu pleca urechea la povestile triste ale celor din jur cand tie iti merge de minune si nici invers, nu te gandi de ce cel de langa tine rade cand tu nu stii cum sa mai depasesti cine stie ce moment critic.

Roata vietii se invarteste si fiecare trece si prin momentele de varf, si prin cele din prapastie, ca atare ai rabdare pentru ca toate iti revin la un moment dat. Nimic nu dureaza vesnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpatat cand vine vorba sa judeci viata ta sau a altora prin comparatie.

Capricorn 

Esti influentabil si toate povestile care ajung la urechile tale te fac sa-ti pierzi curajul de a duce mai departe ce ai inceput. Unii iti vorbesc despre viitorul acestui proiect in cele mai sumbre note, altii te fac sa te indoiesti ca faci ceea ce trebuie si cum nu esti foarte ferm pe pozitie, ci de-a dreptul oscilant, dupa cum bate vantul, esti blocat in neputinta si nesiguranta.

Nu esti asa de obicei, dar azi parca ai crede si pe unii, si pe altii, fara sa poti lua decizii cu propria ta minte. Mai lasa lucrurile sa se aseze, pentru ca momentan nu ai taria de a trage linie finala.

Varsator 

Planurile pe care le faci impreuna cu ceilalti membri ai familiei evolueaza foarte bine datorita atitudinii optimiste si pozitive pe care o abordeaza fiecare. Cat timp vasliti in acelasi ritm si cu acelasi tonus spre un scop comun, totul merge de minune, pentru ca va completati unii pe altii si va stimulati reciproc.

Propunerile cu care vii in fata celor dragi sunt imediat acceptate, dar si tu trebuie sa fii deschis la ideile lor, pentru ca din unirea fortelor se va naste un succes de toata frumusetea.

Pesti

Regreti lipsa de cumpatare de care ai dat dovada cu ceva timp in urma, pentru ca ai aruncat, absolut inutil, niste bani pe fereastra. Ai crezut ca vei face fata unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o suma de bani demult promisa, or nimic din toate acestea nu s-a materializat si acum iti dai seama ca te afli pe un teren sensibil.

Cantareste mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru ca nu stai prea bine cu banii ti orice eroare poate dezechilibra major bugetul si poti trece de la plus la minus pe nesimtite.

 


berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007218 (s)