News Flash:

Cum a fost fotografiat Florin Salam in urma cu cateva ore

24 Decembrie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
rox

Cum a fost fotografiat Florin Salam in urma cu cateva ore! Cum incearca manelistul sa treaca peste dureroasa despartire de mama fiicelor sale

Despartirea de Roxana Dobre l-a daramat pe Florin Salam! Celebrul artist a fost surprins in urma cu cateva ore in timp ce se ruga intr-o biserica. Imaginea in care se afla in fata unei icoane in care apare Mantuitorul nostru a aparut pe internet, iar fanii sai nu au ramas nepasatori la suferinta manelistului.

Dupa ce Roxana Dobre a plecat de acasa, Florin Salam a ramas fara cele doua fiice: Jacqueline si Rania.

"Ma rog, Doamne, la tine sa ne fie bine", a scris manelistul in dreptul imaginii.

"Doamne-ajuta! Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de familia ta. Te pup, sa ne vedem cu bine, fratiorul meu", "Doamne-ajuta! Florin Stoian, iti doresc un Craciun linistit si multa, multa sanatate si fericire!", "Dumnezeu sa-ti dea sanatate si tot binele din lume Florine si stii de ce fiindca meriti ca ai un suflet bun" sunt trei dintre comentariile lasate de fani.

Florin Salam are doua fetite cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria si pe Rania. Bruneta e insarcinata, iar anul viitor urmeaza sa devina mama pentru a treia oara. Povestea de dragoste dintre Florin Salam si Roxana Dobre a inceput in vara anului 2014, intr-un club din Bucuresti. Relatia lor a devenit stabila, dupa ce cantaretul de manele s-a ocupat de funeraliile tatalui Roxanei. Manelistul mai are doi copii din casatoria cu Stefania sau Fanica, asa cum o alinta: Betty si Dany.

Galerie Foto

rox1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005960 (s)