News Flash:

Declaratii in premiera. Divortul e iminent intre Catanga si Aurel Padureanu: ”Asa nu mai pot continua!”

24 Decembrie 2017
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
catanga

Cornelia Catanga si celebrul artist Aurel Padureanu au ajuns din nou in pragul divortului! Dupa ce, in 2016, Regina muzicii lautaresti a dat inapoi si a renuntat la ideea de a pune capat mariajului, acum, cel care a decis sa-si faca bagajul si sa plece este cunoscutul artist.

Celebrul Aurel Padureanu a confirmat in exclusivitate pentru cancan.ro problemele din casnicia lui. ”Exista discutii cu sotia mea, care nu accepta sa plec in America pentru a fi alaturi de fiul nostru. Alexandru a fost acceptat sa studieze pianul la renumita Juilliard School din New York. El este unul dintre cei mai mari pianisti de jazz ai Romaniei, dar aici nu este recunoscut la adevarata lui valoare, asa ca am decis sa plecam acolo unde este primit cu bratele deschise. Cornelia se opune plecarii sustinand ca as vrea, de fapt, sa ma reintalnesc cu o veche iubita. Eu vrea doar binele copilului, iar povestile din trecut au ramas in trecut!”, ne-a declarat Aurel Padureanu.

Cornelia Catanga si Aurel Padureanu s-au casatorit in 2013, dupa 24 de ani de iubire si spuneau ca nimeni si nimic nu i-ar putea desparti, insa se pare ca povestea de dragoste s-a sfarsit. Primele semne ca lucrurile nu mai sunt ca inainte de a deveni sot si sotie cu acte in regula au aparut in 2016, cand artista a vorbit pentru prima data despre divort. 

Cornelia Catanga a chibzuit mai bine si a decis, intr-un final, sa mai dea o sansa iubirii lor, insa se pare ca divortul este iminent.

Cantareata a marturisit, ca Aurel Padureanu vrea sa o paraseasca si sa se mute in America, iar motivul ar fi o alta femeie.

”Asa nu mai putem continua. El vrea sa plece in America, mi-a spus ca vrea sa fie langa Alexandru, insa eu cred ca motivul este altul si el vrea sa plece acolo ca sa fie impreuna cu o iubita de-ale lui, o femeie cu care a avut o relatie mai demult”, a declarat Cornelia Catanga .

Cornelia Catanga a vrut sa divorteze de Aurel Padureanu in 2016
Cornelia Catanga si Aurel Padureanu au mai fost la un pas de despartire in urma cu un an, insa artista a renuntat la divort in ultima clipa: "Sunt putin in dilema. Eu sunt foarte superstitioasa. Vreau sa multumesc nasei mele Oana Turcu si nasilor mei de la Branesti. Nu depun actele de divort... Baiatul e mare, are 22 de ani. Mergi la notar si notarul la care am fost mi-a spus sa ma mai gandesc. Am zis la un moment dat ca-mi poarta ghinion... Dragostea, respectul, iubirea, sunt aceleasi. Mi-a picat mie un fix asa, ca poate nu mi-a facut bine. Padureanu este aerul meu, sufletul meu si sa ma ierte pentru toate nebuniile pe care le fac. El n-a vrut. Mi-a spus ca «taticule, daca asta e decizia ta, e decizia ta, eu nu te oblig»". 

Cornelia Catanga si Aurel Padureanu au o poveste de dragoste desprinsa parca din telenovele
Cornelia Catanga a marturisit ca atunci cand a pus ochii pe Aurel Padureanu a fost iubire din interes. Cantareata a povestit cu lux de amanunte cum l-a cucerit, fara sa-i pese ca acesta avea acasa sotie, copii si nepoti: ”Prima data m-am intalnit cu Aurel Padureanu din interes! Deci am fost pe interes pentru bani! Aveam 32 de ani cand l-am intalnit, nu mai eram chiar o tinerica. Am vrut sa fie doar o aventura, pentru ca stiam ca era insurat, cu copii, chiar si nepoti. Dupa ce l-am auzit prima oara cantand... m-am dus la el, l-am felicitat si am incercat sa-l sarut. M-a refuzat spunandu-mi ca este transpirat. Atunci s-au aprins niste draci in mine! Cum sa ma refuze? Dupa refuz, am decis sa-l imbat sa vad eu ce are in cap la bautura”. 

sursa


cornelia catanga aurel padureanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004943 (s)