News Flash:

Ce se intampla daca iti clatesti parul cu zapada

23 Decembrie 2017
902 Vizualizari | 0 Comentarii
zapada

Ingrijirea parului pe timpul iernii are avantajele ei. Daca fugi de zapada de afara pentru ca o consideri nociva pentru sanatate, ar trebui sa reevaluezi acest gand. Clatirea parului cu zapada este recomandata de hair-stylisti intrucat are un efect tonifiant asupra firelor de par. Femeile de la tara se spalau pe vremuri cu apa de ploaie sau zapada ca sa nu le cada parul.

Atentie! Atunci cand vrei sa iti clatesti parul cu zapada, omatul trebuie sa fie topit. Pentru ca acest tratament inedit sa isi faca efectul, nu uita de remediile naturiste recomandate impotriva caderii parului. Iata ce trebuie sa faci inainte sa iti clatesti parul cu nea.

TRATAMENTE NATURISTE IMPOTRIVA CADERII PARULUI:

Toaca 4-5 ardei iuti si amesteca pulberea cu un sampon simplu, fara arome. Ardeii iuti contin capsaicina, element esential pentru cresterea parului. Poti de asemenea, sa combini ardeii iuti tocati cu uleiul de masline.

Spala-te pe cap frecvent cu ceai verde sau suc de aloe vera. Prepara sucul la tine acasa cu ajutorul frunzelor de aloe vera. Adauga in apa si aloe vera putina miere.

Sucul de usturoi este excelent pentru femeile care se confrunta cu erodarea varfurilor firelor de par. Rasfata-ti podoaba capilara cu suc de usturoi de doua ori pe saptamana si vei vedea ca volumul pe care il credeai pierdut este tot acolo.

SPECIAL: MASCA CU ARDEI IUTE SI SCORTISOARA PENTRU CRESTEREA PARULUI

Ai nevoie de 50 de grame de miere de albine proaspata, o lingurita de praf de ardei iute, 50 de mililitri de ulei de ricin si o lingura de scortisoara.

Se incalzesc toate ingredientele dupa care aplici masca la radacina parului tau. Maseaza cu incredere timp de 5 minute si lasa masca pe cap timp de alte 15 minute pentru a-si face efectul. La final, nu uita sa iti clatesti parul cu zapada topita sau apa de ploaie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006152 (s)