News Flash:

TOP 5 avantaje unice pe care ti le asigura echipamentele sanitare Grohe

5 Aprilie 2021
540 Vizualizari | 0 Comentarii

Atunci cand vorbim despre industria sanitara, echipamentele Grohe nu au egal. Nu exista competitor si nici termen de comparatie, atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

Gama completa de produse sanitare Grohe integreaza tehnologii inovatoare, unice, dezvoltate de cercetatori cu o vasta pregatire si expertiza, ce transforma echipamentele in piese remarcabile, deosebite. Satisfactia continua a clientilor este definitorie pentru experienta cu produsele Grohe. Caracteristicile unice se pot enumera sub forma unor avantaje, pe care le vei descoperi in acest scurt ghid. Afla care sunt cele 5 beneficii unice pe care ti le asigura echipamentele sanitare ale renumitului producator german, lider in domeniul inovatiei sanitare.

Debit perfect si mai putina apa consumata

Bateriile Grohe reduc consumul de apa cu pana la 50%, economisind astfel resurse valoroase ale planetei. Experienta utilizatorului nu este cu nimic influentata, ba chiar nivelul de confort este semnificativ superior. In acelasi timp, beneficiarul va economisi considerabil cu ajutorul acestui dispozitiv sanitar proiectat special pentru a satisface si cele mai exigente cerinte. Tehnologia care asigura acest beneficiu se numeste EcoJoy si face parte din portofoliul de tehnologii inovatoare Grohe, ce ofera avantaje de ordin superior.

Suprafete stralucitoare ca un diamant, facute sa dureze

Un alt aspect prin care se diferentiaza bateriile Grohe este calitatea suprafetelor. Ele sunt menite sa fie utilizate pe termen cat mai lung, fara ca aspectul lor sa aiba de suferit. In ceea ce priveste design-ul, toate produsele Grohe inscriu puncte. Renumitul producator german a descoperit tehnologia StarLight, care este apreciata pentru cele mai bune finisaje din lume. Suprafata imaculata dupa ani de utilizare si rezistenta de 10 ori mai mare la zgarieturi e un avantaj de care se bucura toti beneficiarii produselor.

Temperatura constanta, o alegere castigatoare

Experienta de la dus este semnificativ imbunatatita prin temperatura constanta a apei, care genereaza un plus semnificativ de confort. Acest lucru este asigurat, prin tehnologia Grohe TurboStat, ce garanteaza o precizie extraordinara. Nu exista competitor pe piata, atunci cand vine vorba de acest beneficiu. Grohe a fost declarat castigator in competitia cu alte 17 branduri din domeniu, pe acest segment de produs. Asadar, te poti bucura de o experienta senzoriala unica, prin temperatura constanta a apei, fara griji.

Un plus de siguranta in atingerea robinetilor

Exista frecvente cazuri in care atingerea robinetilor a cauzat daune grave, datorita nivelului foarte ridicat de temperatura. Grohe vine in intampinarea acestor probleme, cu o tehnologie speciala: CoolTouch. Astfel, creeaza o bariera intre suprafata robinetului si apa calda, ce nu permite accidentarea in momentul atingerii suprafetelor. Carcasa de siguranta cu racire cu apa este conceputa special de Grohe si asigura un plus semnificativ de protectie. In 2006, Grohe a fost premiat pentru aceasta categorie de produse.

Rezervoare silentioase, amprenta marca Grohe

Rezervoare incastrate de WC silentioase? Da, este posibil, datorita renumitului producator german. Grohe a proiectat rezervoare cu suporti speciali, care nu permit transferul de sunet la structura cladirii, atunci cand apa este eliberata in vasul de toaleta. Amplasarea WC-ului nu mai prespune nicio dificultate, datorita acestei tehnologii speciale: Whisper. Cauta aceste produse si vei simti diferenta instant. Merita!

Echipamente sanitare Grohe la cel mai bun pret de pe piata

Prinde reducerile la produsele sanitare Grohe din magazinul Baterii-lux.ro. Ai la dispozitie o gama vasta de produse, de la baterii si rezervoare, la seturi dus, cada sau bucatarie.

Prinde reducerile de sezon si bucura-te de calitatea exceptionala a echipamentelor de ultima generatie, Grohe.

Date de contact:

Tel: 0721482872

E-mail: office•baterii-lux.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009624 (s)