News Flash:

„Auto Best Deals pentru ea”, la Iulius Town Timișoara! Profită de reduceri la peste 20 de modele auto

5 Martie 2021
803 Vizualizari | 0 Comentarii
1

Ele ne demonstrează în fiecare zi că nimic nu este imposibil, ne ajută să fim cele mai bune variante ale noastre și mereu ne încurajează, chiar și cu un simplu zâmbet. Îndeplinește-i visul de a avea o mașină nouă și vino la Iulius Town Timișoara, unde poți admira peste 20 de autoturisme, care îmbină eleganța și performanța într-un mod unic.

Visează la o mașină nouă, mică sau vrea una electrică și încăpătoare? Până luni, 8 martie 2021, la „Auto Best Deals pentru ea”, din Iulius Town Timișoara, descoperi autovehicule de la cele mai importante mărci auto din România și poți face chiar o achiziție pentru femeia din viața ta.

Domnișoarele care sunt mereu pe fugă și au nevoie de o mașină mică, pot afla mai multe amănunte despre modelele Opel, Fiat, Ford sau Renault. Dacă dimineața duce copiii la școală, iar spațiul din mașină este un criteriu esențial, propunerile de la Citroen, Nissan, Dacia sau Skoda pot fi alegerea potrivită pentru ea. De asemenea, poți să-ți faci o impresie completă despre modelele hibrid de la Peugeot ori Toyota sau să descoperi noile autovehicule de la Porche, Audi, Jeep, Dodge, Land Rover și Jaguar. Toate mașinile expuse beneficiază de pachete promoționale speciale, pentru doamne și domnișoare.

Expunerea auto cu vânzare este asigurată de cele mai importante reprezentanțe auto din Timișoara – Autoglobus 2000, Auto Europa, Silver Motors, Expressline, Porsche Timișoara, Mega Group și Toyota România.

 

 

Galerie Foto

2
renault skoda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006789 (s)