News Flash:

Reguli de eleganță în bijuterii

8 Martie 2021
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
1

Eleganța reprezintă frumusețea, simplitate nobilă, severitate, grație, puritate a liniilor, un fel de aristocrație și rafinament. O persoană care preferă unul dintre stilurile elegante este întotdeauna îmbrăcată destul de simplu și în același timp selectiv. Toate elementele de îmbrăcăminte, accesorii și bijuterii sunt combinate între ele, potrivite cu grijă una cu alta. Eleganța este cea mai importantă parte a auto-poziționării unei persoane.

De obicei într-un magazin, ochiul cade asupra celui mai simplu și spectaculos lucru prin simplitatea sa. De ce se întâmplă asta? Pentru că aceasta și reprezintă eleganța. Eleganța presupune, pe lângă simplitate, un model bun, potrivit pentru acea persoană, croială excelentă, țesătură de înaltă calitate, metal bun, o cantitate mică de culori distribuite armonios. O doamnă într-o rochie și bijuterii selectate elegant va arăta întotdeauna grozav și scump. În acest articol îți prezentăm câteva reguli de bază după care ai putea să te conduci atunci când vine vorba despre eleganța în bijuterii.

1.    Mai puțin = mai bine. Aceasta este o vorbă comună și ar fi potrivită și în cazul bijuteriilor. În cazul în care porți mai multe piese de dimensiuni mari concomitent, s-ar putea părea că ai un look supraaglomerat. Cel mai curând, ai auzit și tu vorba aia, pe cer poate exista o singură lună. Acest principiu este valabil și în cazul bijuteriilor.

2.    Învață cum se asortează seturile de bijuterii. Distracția bijuteriilor începe cu amestecarea și asortarea acestora. Totodată, atunci când asortezi mai multe tipuri de bijuterii, este recomandat să ai grijă în ce mod faci acest lucru. Cea mai bună abordare este cea prin care reușești să păstrezi un echilibru elegant. Acesta include asocierea brățărilor groase cu cele subțiri și delicate și asocierea colierelor scurte și lungi. Așa cum a spus odată Coco Chanel, „Înainte de a ieși din casă, uită-te în oglindă și renunță la un lucru din ținuta ta..”

Potrivirea cerceilor cu un inel este un lucru benefic. Adăugarea unui colier și a unei brățări potrivite este totuși un lucru excesiv. Încearcă să alegi piese care se coordonează și se completează reciproc pentru a crea un aspect elegant, coeziv.

3.    Mereu ai grijă de mâinile tale. Accesoriile de pe mâinile tale au scopul de a le face mai atractive și frumoase. Totodată, este important să înțelegi că bijuteriile nu reprezintă acel panaceu pentru mâinile tale. Astfel, este foarte important să-ți îngrijești mâinile în modul corespunzător. Doar în acest caz și bijuteriile de pe mâinile tale vor arăta bine. Păstrează-ți mâinile întotdeauna hidratate, îngrijește-ți unghiile și păstrează-le mereu curate. Totodată, pentru a păstra un echilibru elegant, ar fi bine să te asiguri că nu porți bijuterii pe mâini în timp ce ai o manichiură colorată sau prea strălucitoare.

4.    Diamantele nu sunt pentru zi. Fără îndoială, diamantele sunt elegante și pot face să strălucești de fiecare dată când le asortezi cu o ținută corespunzătoare. Totodată, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să strălucești tot timpul. Astfel, nu este recomandat să porți bijuterii cu diamante în zile însorite. Diamantele sunt potrivite pentru evenimentele de seară. Totodată, acest aspect depinde și de piesa sau dimensiunea diamantului. Dacă este vorba despre o bijuterie cu un diamant mic, atunci este evident că îl poți purta și ziua.

5.    Brățările nu ar trebui să facă haos. Cu siguranță, brățările reprezintă accesorii care înfrumusețează brațele noastre, dar asta nu înseamnă că ambele brațe au nevoie de ele. Este recomandat să porți brățări doar pe o mână la fiecare ieșire. Încearcă să ai întotdeauna grijă să creezi un singur punct evidențiat pentru a evita concepția greșită de eleganță. Aceasta este o regulă simplă dar eficientă pentru stabilirea unui echilibru elegant în ceea ce privește purtarea bratarilor.

6.    Este acceptabil să amesteci metalele. Pe vremuri, amestecurile de metale erau considerate drăguțe și chiar reprezenta un etalon. Deși s-ar putea să nu fie acceptabil pentru toți, amestecarea metalelor este un mod elegant și contemporan de a-ți evidenția aspectul.

7.    Accesorii pentru fiecare zi. Pentru zilele obișnuite, este recomandat să utilizezi  piese mai subtile, precum perle sau metale simple. Întreabă-te întotdeauna unde mergi, ce faci și care este codul vestimentar înainte de a-ți scoate piesele mai opulente. Deși încerci să fii specială în fiecare zi, acest lucru nu ar trebui să afecteze echilibrul de eleganță în ceea ce privește asortarea bijuteriilor.

Bijuteriile tale sunt, într-adevăr, una dintre cele mai bune modalități de a adăuga mai multă viață ținutei tale, îmbunătățind în același timp cele mai bune caracteristici. Totodată, poți valorifica întregul potențial al bijuteriilor doar în cazul în care le asortezi într-un mod elegant. Pentru aceasta, poți lua în considerare sfaturile menționate anterior. Astfel vei putea scoate la iveală cea mai bună versiune a ta, purtând anume acele accesorii și bijuterii care se potrivesc cel mai bine ținutei tale.

Eleganța este întotdeauna la modă, iar bijuterii prezentate pe Le’Ador te vor ajuta să fiți la înălțimea stilului și eleganței!

https://www.leador.ro/

Galerie Foto

2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004975 (s)