News Flash:

Iulius Town, deschis până la ora 20.00, de luni până vineri, cu ample măsuri de siguranță. În weekend, funcționează hypermarketul Auchan, farmaciile, curățătoriile, pet shop-urile, fast-food-urile și restaurantele în regim take-away și delivery

8 Martie 2021
863 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town

Siguranța și sănătatea este prioritatea noastră, a tuturor. Odată cu implementarea noilor măsuri de combatere a pandemiei în Timișoara, Iulius Town își actualizează programul, astfel: de luni până vineri va funcționa în intervalul orar 10.00-20.00, iar în zilele de sâmbătă și duminică rămân deschise locațiile de strictă necesitate. Acum, cel mai important este să fim responsabili, astfel că menținem nivelul ridicat al măsurilor de prevenție, pe care le poți consulta online - https://www.iuliustown.ro/ro/siguranta.

Începând de astăzi, 8 martie 2021, Iulius Town funcționează în intervalul orar 10.00 -20.00, de luni până vineri, pentru o perioadă de 14 zile. În timpul săptămânii, timișorenii au acces la toate magazinele și serviciile, cu respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică, iar la restaurantele și cafenelele din zona foodcoourt sau din parc, preparatele pot fi comandate în regim to go sau prin platforme de delivery.

În următoarele două weekend-uri, sâmbăta și duminica, 13 – 14 martie și 20 - 21 martie 2021, în Iulius Town vor fi deschise hypermarketul Auchan, farmaciile, curățătoriile și pet shop-urile. În același timp, preparatele de la restaurante, cafenele și fast-food-uri vor fi accesibile în regim take-away sau prin platforme de delivery.

Iulius Town dispune de cea mai mare suprafață de retail din regiune, ceea ce îi asigură un spațiu generos pentru public. Mai mult, Iulius Town are implementat un sistem de de tracking, care permite raportarea densității din mall și ajustarea măsurilor în funcție de aceasta. În plus, clienții au la dispoziție o platformă video online pentru vizualizarea gradului de ocupare, accesibilă pe site - https://www.iuliustown.ro/ro/gradocupare. De asemenea, sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare.

Pachetul de acțiuni de prevenire și distanțare fizică implementate în Iulius Town încă de anul trecut continuă să fie respectat cu strictețe. Fluxurile de intrare/ieșire sunt reorganizate diferențiat, iar la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul este permis doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vending cu măști și dezinfectant.

Pentru menținerea distanțării fizice, capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, inclusiv cele generale prin nebulizare, care acționează și pentru sistemele de ventilație.

Lista completă a măsurilor este disponibilă pe www.iuliustown.ro/ro/siguranta.

 

 


restaurante cafenele fast-food-uri take-away iulius town
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006222 (s)