News Flash:

Theo Rose, tarif exagerat de mare pentru a canta la evenimente. Cat trebuie sa plateasca fanii pentru 45 de minute de spectacol?

18 Octombrie 2021
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Theo Rose a luat ce mai buna decizie atunci cand a acceptat sa mearga la Bravo, ai stil! Artista a inceput din acel moment sa fie mult mai vizibila, sa isi creasca comunitatea din online si sa le demonstreze tuturor ca are talent. Acum, Theo de abia mai face fata evenimentelor, iar cei care o vor in carne si oase la ei la petrecere, trebuie sa scoata bani frumosi din buzunar.

Theo Rose este senzatia momentului. Artistii se bat pentru colaborari cu ea, iar piesele ei ajung mereu pe primele pozittii in topuri. Theo este una dintre cele mai bune voci din generatia noua de artisti si nu este de mirare ca are evenimente pe banda rulanta. Artista are agenda plina si de abia face fata petrecerilor unde trebuie sa cante. La fiecare eveniment, Theo Rose se duce pregatita si nu merge niciodata singura. Artista are un band profesionist si o echipa de incredere.


Cei care vor ca Theo Rose sa faca atmosfera la ei la petrecere, ar trebui sa stie un lucru. Artista are un tarif destul de mare, dar justificat. Pentru 45 de minute de spectacol, Theo Rose cere 4.000 de euro. Artista stie ce prefera oamenii la petreceri, asa ca se conformeaza si de fiecare data a fost trup si suflet pe scena.
“Cand am cantat manele, a fost pentru prima data cand au aruncat cu bani pe mine. Prima data am cantat o manea cu Jean de la Craiova. Pe mine nu ma deranjeaza sa cant manele. Stiu ca m-a judecat multa lume. Dar s-au mai schimbat gusturile noii generatii acum”, a spus Theo Rose.

Theo nu sta bine doar la capitolul Youtube, ci si pe Instagram. Artista si-a creat o comunitate de peste 600k de urmaritori care au grija ca idolul lor sa ajunga mereu pe primul loc. Asa cum era de asteptat, una dintre intrebarile care se pun atunci cand treci de 100k de urmaritori pe Instagram este ”cat castigi din postarile pe social media?” Theo este o persoana foarte asumata, asa ca nu s-a dat inapoi de la a oferi cel mai sincer raspuns la aceasta intrebare. ”Depinde. Pe feed costa 950 de euro, o serie de patru Insta story-uri cu swipe up si tag pentru client 500 de euro, iar un video pe feed e 1200 de euro”, a spus Theo in cadrul unui interviu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006043 (s)