News Flash:

Theo Rose, mai sincera ca niciodata. Care este numele ei real si cine i l-a dat? ”Eu n-am fost in plan sa ma nasc”

24 Septembrie 2021
618 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo Rose

Theo Rose, acest tonomat de piese pe doua picioare a cucerit publicul de la primele aparitii. Artista cu voce impresionanta a atras fanii datorita stilului pe care il are si datorita lejeritatii cu care spune lucrurilor pe nume.


Chiar daca este tanara, nu multi dintre fanii lui Theo Rose stiu ca aceasta cocheteaza cu muzica inca de la 11 ani si ca sora ei si-a pus amprenta asupra carierei pe care a urmat-o. Theo a descoperit ca ii place muzica dintr-o greseala, iar anii de lucru si ambitie au culminat cu succesul pe care il are acum. Aproape ca nu este eveniment care sa nu o aiba invitat pe Theo si toti artistii se bat in colaborari cu ea pentru ca este un magnet de vizualizari.

Zilele trecute, Theo si-a anuntat fanii ca dupa o perioada indelungata in care s-a simtit rau, a decis sa se testeze si tocmai de ceea ce ii era cel mai frica nu a scapat. Inainte de a se izola din cauza Covidului, Theo a apucat sa mearga la podcast la Damian Draghici, acolo unde a vorbit despre copilarie, despre identitate si despre parcursul ei in lumea muzicii. Nu multa lume stie ca pe in buletinul artistei scrie Maria Teodora Diaconu. ”Sunt nascuta pe 8 august, pe 7 august este Sfanta Teodora si pe 15 august e Sfanta Maria. Eu n-am fost in plan sa ma nasc, asa ca un preot mi-a ales numele. Teodora, in greaca, inseamna darul lui Dumnezeu”, a povestit artista la podcastul lui Damian Draghici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 32 queries | Mysql time :0.066821 (s)