News Flash:

Tatal Andreei Balan, primele reactii dupa ce George Burcea a instigat la violenta impotriva femeilor. „Are si el doua fiice”

24 Noiembrie 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
George Burcea 1

George Burcea este in mijlocul unui scandal imens iscat, cel mai probabil, din intamplare. Actorul s-a enervat din cauza criticilor primite de la fanii care l-au vazut gatind, iar de aici si pana la un adevarat razboi de replici a mai fost un singur pas. George nu s-a abtinut si a instigat la violenta fara nicio perdea. Vorbele actorului nu au ramas nepedepsite, editura care i-a publicat cartea urmand sa retraga toate exemplarele de pe piata.

George Burcea s-a suparat atat de tare atunci cand cateva persoane l-au luat peste picior cand l-au vazut gatind, incat a inceput sa transmita tuturor femeilor ca merita lovite „cu mese, cu scaune”. Reactia violenta a actorului a venit dupa ce cateva persoane de sex feminin l-au luat peste picior ca gateste. El a spus ca unele femei merita sa fie batute, indemand barbatii sa faca aceste acte de violenta fizica.

„Voi ma injurati ca eu gatesc? Pai, fetelor, repet, va doresc sa aveti barbati care, in momentul in care vin de la munca, sa va ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace”, a spus Geroge Burcea in filmarea sa live.

Fostul lui socru nu a ramas indiferent la cele auzite. Ba mai mult, acesta s-a declarat de-a dreptul socat de vorbele lui George, mai ales ca este, la randul lui, tata de fete.

„Mai devreme sau mai tarziu, toti platim pentru greselile noastre. Plateste pentru ceea ce face, nu poti instiga la violenta, sa iti bati femeile sau iubitele, are si el doua fiice”, a declarat tatal Andreei Balan, pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005230 (s)