News Flash:

Stefanescu: Sper ca Dragnea sa tina cont si astazi ca noi l-am sustinut sa ajunga presedinte

5 Martie 2018
974 Vizualizari | 0 Comentarii
codrin stefaNESCU

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, luni, inaintea sedintei CEX, ca spera ca Liviu Dragnea sa tina cont ca a fost sustinut de partid sa ajunga presedinte, dar si sa tina cont de directia formatiunii si de vocile critice.
„Daca vrem sa avem grija de oameni, trebuie sa avem grija de colegii de partid. Nu e niciun puci in PSD. Este pur si simplu dorinta fireasca a unor colegi de-ai mai de a-si intari puterea pe care o au, ignorand ceilalti membri de partid si vocile care exista in partid. Pe acest om, adica presedintele (Liviu Dragnea -n.r), noi l-am sustinut sa ajunga presedinte, sa dea cateva batalii foarte puternice in interior, inclusiv de domnul Zgonea, care a fost sustinut de mama statului paralel si am crezut tot timpul in camaradul Liviu Dragnea ca va tine cont de lucrurile astea si de directie. Eu sper sa tina cont si astazi si la Congres de aceste lucruri si sper sa tina cont inclusiv de vocile critice, de vocile foarte puternice in ceea ce priveste batalia cu Statul paralel”, a sustinut Stefanescu, la Parlament.

Acesta a adaugat ca a auzit despre colegi de-ai sai care vor sa propuna ca vicepresedintii PSD sa fie alesi pe regiuni.

„Nu cred ca e varianta cea mai buna. Pentru ca daca tot vorbim ca ne batem cu statul paralel si cu statul de drept impotriva abuzurilor, o astfel de masura ar ingradi posibilitatea unor oameni sa-si depuna candidatura sa fie alesi de un Congres in mod democratic. Adica, daca alegem vicepresedinti pe regiuni, pe care regiune poate candida Liviu Plesoianu sau Serban Nicolae? Pe sud-vest, pe nord-est? Eu m-as opune la o astfel de masura”, a precizat Codrin Stefanescu.
Secretarul adjunct al PSD a spus ca acelasi lucru ar dori sa se intample si in ceea ce le priveste pe femeile social-democrate, astfel incat acestea sa fie alese de toata tara si nu de anumite regiuni.

„Mi-as dori ca acelasi lucru sa se intample si la sectiunea doamne din partid. Eu as vrea sa fie aleasa Gabriela Firea de toata tara, nu neaparat de regiunea Bucuresti-Ilfov. As vrea ca doamna Cati Andronescu sa fie aleasa de toata tara, nu neaparat pe regiunea nu stiu care. Sunt femei foarte puternice care trebuie sa fie alese de tot Congresul. De exemplu, Olguta Vasilescu, care a defilat cu catusele la maini in fata televizoarelor a milioane de romani si pe care oamenii o iubesc. Mi-as dori un Congres in care toate mandatele sa fie puse pe masa si toata lumea sa poata candida liber. (...) Eu sper ca jocurile sa nu fie facute. Cel putin, in mine veti avea tot timpul o voce care va spune exact cum stau lucrurile si asta o fac de la Revolutie, nu de ieri, de azi”, a declarat Stefanescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006248 (s)