News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT! Cinci persoane ranite grav, dupa ce masina in care erau a intrat intr-un cap de pod, pe E 79, in judetul Gorj

5 Martie 2018
927 Vizualizari | 0 Comentarii
whatsapp image 2018 03 05 at 08 18 05

Cinci persoane cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani au fost ranite grav, dupa ce masina in care se aflau a intrat, luni dimineata, intr-un cap de pod, pe E 79, in localitatea Dragutesti din judetul Gorj. Patru victime au fost duse la spital, iar una este resuscitata la locul accidentului.
Potrivit ISU Gorj, accidentul s-a produs pe E 79, in dreptul localitatii Dragutesti.

”La fata locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cardul Detasamentului de Pompieri Targu-Jiu, precum si 4 echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului unui autoturism cu un cap de pod au rezultat 5 victime, dintre care 3 victime incarcerate”, arata ISU Gorj.

Victimele au fost descarcerate si au primit ajutor medical, iar apoi patru dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Targu-Jiu.
Pentru una dintre victime sunt continuate manevrele de resuscitare.

Victimele au varste cuprinse intre 18 si 50 de ani.

Purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Andrei Lazar, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca persoana resuscitata este soferul masinii, in varsta de 23 de ani. Acesta ar fi condus cu viteza prea mare pe un drum acoperit cu polei.

"Soferul in varsta de 23 ani nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat intr-un cap de pod. In masina mai erau patru persoane, doi barbati si doua femei, cu varste intre 18 si 50 de ani, care au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale", a spus Lazar.

Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004764 (s)