News Flash:

Un congres pentru Liviu Dragnea. Organizatiile PSD se intrec in rezolutii de „sustinere deplina si neconditionata” a sefului suprem

4 Martie 2018
932 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01

Cu o saptamana inaintea Congresului PSD, social-democratii din tara isi declara deja sustinerea „deplina si neconditionata” pentru Liviu Dragnea, care anuntase ca va cere un vor de reconfirmare la evenimentul din 10 martie.
Mai multe organizatii PSD au votat deja rezolutii „in unanimitate” in care isi anunta decizia de sustinere a actualului presedinte al partidului, intrecandu-se in a-l lauda pe Dragnea pentru rezultatele sale. 

„Prin rezolutia de sustinere a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, social-democratii maramureseni si-au aratat totala sustinere pentru cel care a obtinut, la carma acestei formatiuni politice rezultate remarcabile, care a reusit sa mentina unitatea in partid si, mai ales, sa lupte alaturi si in fruntea echipei PSD, pentru asigurarea unei guvernari performante”, se arata intr-un comunicat al PSD Maramures.

Acelasi ton si la Caras Severin, Hunedoara si Alba.
„Organizatia judeteana Hunedoara a Partidului Social Democrat il sustine neconditionat pe domnul Liviu Dragnea in functia de presedinte al PSD", se arata in textul rezolutiei ce a fost votata de membrii PSD la Conferinta judeteana.

„Delegatia PSD Alba merge la Congres cu un mesaj de unire si ii invita pe toti social democratii din Romania la Alba Iulia de 1 Decembrie”, se arata intr-un comunicat al organizatiei judetene.

Filiala din Buzau, condusa de fostul vicepremier Marcel Ciolacu, se aliniaza si ea in spatele sefului partidului.

„Sustinem in continuare Guvernul, programul de guvernare si pe presedintele partidului, Liviu Dragnea. Personal, am respectat deciziile luate de partid si le voi respecta intotdeauna", a declarat Ciolacu.

Si PSD Botosani isi exprima sustinerea deplina pentru continuarea mandatului actualei conduceri a PSD. „Liviu Dragnea este primul presedinte al PSD care s-a implicat in elaborarea, implementarea si monitorizarea unui program de guvernare ambitios, prin care s-au adus beneficii pentru fiecare categorie sociala si profesionala din tara noastra”, se arata rezolutia vortata de organizatia din Botosani.

Cu unanimitate s-au votat rezolutiile de sustinere si la Suceava, Brasov, Constanta si Dolj.

„S-a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezolutie prin care social-democratii constanteni isi reafirma increderea si sprijinul total pentru presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea”, se arata intr-un comunicat de presa al PSD Constanta, in vreme ce pesedistii doljeni il lauda pe seful partidului „pentru rezultatele obtinute la ultimele alegeri parlamentare si pentru indeplinirea obiectivelor asumate prin programul de guvernare”.

Pe 21 februarie PSD a deciz ca pe 10 martie sa aiba loc Congresul extraordinar al partidului, care se va desfasura la Sla Palatului. Maine va avea loc un Comitet Executiv pentru a stabili ultimele detalii.

„La CExN se va discuta daca se vor face alegeri, daca se va schimba structura BPN, daca mai sunt alte modificari, ce modificari au fost propuse la Statut”, a precizat purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004651 (s)