News Flash:

Starea DRUMURILOR I Restrictie de tonaj pe DN 13A, intre Odorheiu Secuiesc si Miercurea Ciuc din cauza ninsorii

23 Martie 2018
877 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie 1

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a instituit restrictie de tonaj pentru masinile mai mari de 7,5 tone pe DN 13A, intre Odorheiu Secuiesc si Miercurea Ciuc, din cauza ninsorii.
Potrivit Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., incepand cu ora 7.00, pe DN 13A, intre Odorheiu Secuiesc si Miercurea Ciuc, km 83+000 – km 127+500, a fost instituita restrictia de tonaj pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Masura a fost luata din cauza ninsorii si a viscolului puternic care determina vizibilitate redusa.

CNAIR: Circulatia rutiera pe A2 este inchisa pe ambele sensuri de mers intre Bucuresti si Drajna


Vineri, incepand cu ora 7:30, a fost inchisa circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, pe ambele sensuri de mers, intre Bucuresti si Drajna, km 12+000 – km 105+500, din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse, anunta CNAIR.

Totodata, in judetul Valcea, DN7 este blocat intre Golesti si limita cu judetul Arges, dupa ce mai multe tiruri au ramas inzapezite, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Alte doua drumuri nationale sunt restrictionate. Astfel, a fost impusa o restrictie pe DN 13A, intre Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc, pentru circulatia autoturismelor cu MMA>7,5 t, din cauza ninsorii abundente si o restrictie de tonaj (7,5 tone) pe DN 7, intre Golesti si limita cu judetul Arges (in judetul Valcea).

In ceea ce priveste traficul feroviar, 25 de trenuri au fost anulate, pe rutele Pitesti – Piatra Olt, Craiova – Sibiu, Craiova – Bailesti, Alexandria – Rosiori Nord, Caracal – Corabia, Piatra Olt – Caracal, Piatra Olt – Slatina, Lotru – Piatra Olt, Rosiori Nord – Turnu Magurele, Bucuresti – Constanta si pe ruta Bucuresti – Tulcea.

Si Bara Sulina a fost inchisa, din cauza vantului puternic.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006547 (s)