News Flash:

9 trucuri simple ale femeilor care arata fenomenal de fiecare data

22 Martie 2018
986 Vizualizari | 0 Comentarii
andra

Descopera cum sa ai o garderoba bine asortata si sa arati fenomenal in fiecare secunda. Aceste trucuri te vor transforma intr-o adevarata doamna.

1. Coafura in 2 minute
Parul este un element cheie al unei femei. El mereu trebuie sa fie intr-o stare perfecta. O coafura frumoasa poate fi facuta in cateva minute. Invatati diverse trucuri de a face usor bucle, cocuri sau impletituri. Astfel, veti evidentia feminitatea si trasaturile inedite ale fetei. Inspirati-va de pe Youtube, Pinterest sau Instagram- sunt multe tutoriale. Nu subestimati niciodata o coafura care poate fi facuta in 5 sau 2 minute. Poti arata irezistibil si cu un coc facut cat ai clipi.

2. Cumparati haine care nu necesita o ingrijire speciala
Ti s-a intamplat vreodata sa iesi la o intalnire in cateva minute si sa nu reusesti sa calci hainele? Sau poate cand ai scos din valiza camasa noua nu mai arata deloc trendy? Ei bine, exista o solutie. Cumpara haine care nu necesita ingrijire speciala. De exemplu: casmirul, lana, poliesterul si liocelul sunt mai rezistente la incretituri decat tesaturile precum: bumbacul, matasurile artificiale si naturale.

3. Unghiile necesita si ele o atentie deosebita 
O manichiura ingrijita vorbeste mult despre o femeie. Asta nu inseamna ca trebuie sa purtati toate culorile pe unghii. Uneori pentru a evidentia aspectul ingrijit este suficient sa picurati putin ulei pentru cuticule, nu uitati de cremele hidratante si, desigur, un french clasic sau o curatare la salon. Urmariti tendintele sezonului si mai trageti cu ochiul si asupra manichiurii celor mai frumoase doamne.

4. Adopta o rutina rapida de machiaj
Un machiaj zilnic nu trebuie sa va epuizeze mai mult de 15 minute. Un outfit foarte extravagant sau colorat, de cele mai multe ori, nu necesita un machiaj special si strident. Accentueaza buzele, sprancenele si pometii. Rimelul sau creionul/ fardul poate sa transforme machiajul in unul de seara. Aveti grija sa aratati frumoas si natural.

5. Ai grija de lucrurile personale
Chiar si cele mai scumpe genti sau haine pot arata ieftin, daca nu le pastrati. Este indicat sa urmati instructiile si modul de ingrijire special pentru fiecare obiect. Nu lasati gentile pe podea sau in locuri murdare. Puloverul se poate intinde pe umeras sau matasea poate deveni incretita daca este impaturita. Un roller cu hartie lipicioasa pentru scame trebuie sa fie mereu la indemana unei femei.

6. Adopta stilul clasic 
Cele mai tari fashioniste ne invata ca trebuie sa avem cateva piese clasice in garderoba. Ele pot fi usor asortate cu alte piese vestimentare. Accesoriile supra-dimensionate, centurile, o jacheta denim, o rochie neagra clasica, o pereche de pantofi eleganti, o esarfa cocheta sau niste ochelari Ray Ban sunt elemente care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Este un secret la mijloc: regula 20/ 80. 20% din piesele vestimentare trebuie sa fie scumpe, iar restul 80% pot fi mai ieftine, iar in combinatie ele creeaza impresia WOOOW.

7. Nu uita de micile detalii care te fac sa te simti speciala
Uneori pretul nu este deloc decisiv. Sunt chestii mici care te fac sa te simti irezistibila! De exemplu, un ceas din piele, o pereche de cercei din perle mici sau un parfum senzual. Aceste trucuri te fac sa te simti de milioane la o intalnire, dar si in viata cotidiana.

8. Ingrijirea zilnica a tenului 
Orice femeie care se iubeste stie acest secret. Tenul este cartea noastra de vizita. El are nevoie de ingrijire zilnica, demachiere si hidratare. Creeaza o rutina zilnica si te vei obisnui cu ea. O piele formidabila are nevoie de multa apa si o dieta bogata in anti-oxidanti si vitaminele frumusetii. Acestea sunt legumele, fructele, vitamina E si uleiurile esentiale. Baile cu aburi ajuta la deschiderea porilor. Un alt secret este factorul de protectie solara indispensabil zilnic.

Un secret bonus: Postura
Atunci cand mergi pe strada gandeste-te ca multi ochi te urmaresc. Tine spatele drept, fii feminina, zambeste si tine picioarele apropiate. Un truc esential este atunci cand mergi sa alaturi gleznele picioarelor, astfel vei avea un ritm gratios si mladios.
Sa fii femeie este greu, dar atat de frumos si enigmatic, nu-i asa!?

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)