News Flash:

Secretul unui par stralucitor ca al Corinei Caragea este la indemana oricui. Dacaă vrei, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este…

22 Martie 2018
1439 Vizualizari | 0 Comentarii
corina

Vrei sa ai un par stralucitor si lung? Vrei sa ai un par aproape perfect? Nimic mai simplu!

Tot ce trebuie sa faci este sa iti prepari o masca naturala. Cum? Este foarte simplu. Tine cont de sfatul unei vedete indragite.

Corina Caragea a dezvaluit pe blogul personal care este secretul parului ei lung si stralucitor.

Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV spune ca este o mostenire genetica pe care doar o intretine cu o masca preparata de ea acasa.

„Pentru ca multi dintre voi m-ati intrebat, unii chiar m-ati certat ca nu dezvalui reteta miraculoasa, hai sa ne lamurim.

Nu sunt convinsa ca ma pot lauda cu un par perfect si ca sunt in pozitia in care sa dau sfaturi.

Am doar o mostenire genetica pe care o intretin. Nu cred in produsele „miraculoase”, care sa ma transforme peste noapte.

Cel mai frumos par cred ca este cel ingrijit – spalat si tuns la varfuri la timp. Acestia sunt primii pasi pe care eu ii fac.

Apoi, parul meu are culoarea lui – castaniu inchis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodata blond, rosu, agresat cu transformari radicale, chinuit cu decolorari si alte atasamente false.

Ce mai fac pentru parul meu? Ii prepar o masca naturala atunci cand , ca in viata oricarui om, am perioade in care imi cade in mod alarmant, de exemplu.

Masca o prepar singura din: ulei de ricin, ulei de masline, galbenusuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasa si vitamina E.

Gramajele difera in functie de podoaba capilara a fiecaruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumata si colorata, dar na, baba sufera la frumusete.

Lasand gluma la o parte, pe mine chiar m-a ajutat aceasta combinatie. Alaturi desigur de protectia pe care i-o ofer parului meu – sa il spal, sa il tund la 3 luni, sa il feresc la plaja, dar si in piscina, sa nu il incarc excesiv cu produse de styling si sa nu il chinui cu transformari bruste,” a scris Corina Caragea, pe blogul ei.


par stralucitor lung corina caragea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1364 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007007 (s)