News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie. Vezi care este cea mai inspirata zodie azi

22 Martie 2018
996 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscopp

Horoscop 22 martie 2018. Racii sunt foarte inspirati. Se tin departe de conflicte, de situatiile neclare sau de persoanele care nu au preocupari constructive

Horoscop 22 martie 2018 – Berbec
E posibil sa nu ai rabdarea necesara pentru a afla ce vor cei din jur si de ce iti cer, insistent, anumite lucruri. Pierderea va fi de ambele parti.

Horoscop 22 martie 2018 – Taur
O idee foarte buna ar fi sa tii cont de dorintele deja exprimate ale celor din familie. Asa vei evita orice complicatie nedorita, dar si discutiile interminabile.

Horoscop 22 martie 2018 – Gemeni
Ai acces la informatii si oameni care se misca intr-un univers mai senin decat al tau si asta te va pune foarte serios pe ganduri.

Horoscop 22 martie 2018 – Rac
Beneficiezi de inspiratie, mai ales prin ganduri bune, care te ajuta sa stai departe de conflicte, de situatiile neclare sau de persoanele care nu au preocupari constructive.

Horoscop 22 martie 2018 – Leu
Poti iesi din starea de nemultumire cu ajutorul unui prieten care nici macar nu are intentia asta, dar face sau spune ceva care te inspira pe tine intr-un fel special.

Horoscop 22 martie 2018 – Fecioara
Este foarte important sa privesti in aceeasi directie ca partenerii de cursa lunga. Diferentele pe care le observi sunt firesti, daca nu merg prea departe.

Horoscop 22 martie 2018 – Balanta
Chiar daca mai apar si situatii suparatoare, vei reusi sa ramai binevoitor si amabil cu toata lumea, ceea ce pentru tine este o realizare de mare valoare.

Horoscop 22 martie 2018 – Scorpion
Ai ocazia de a te revigora prin gesturile frumoase pe care simti nevoia sa le faci fata de apropiati si nu numai. Generozitatea te rasplateste pe tine, in primul rand.

Horoscop 22 martie 2018 – Sagetator
Esti inspirat si orice preocupare care iti solicita creativitatea te atrage irezistibil. Poti converti aceasta energie in motivatie ca sa faci tot ce ti-ai propus pentru astazi.

Horoscop 22 martie 2018 – Capricorn
Sunt sanse mari sa revii la ganduri mai bune fata de unii dintre membrii familiei, chiar daca acestia au pareri complet diferite de ale tale si au cu totul alte planuri de viitor.

Horoscop 22 martie 2018 – Varsator
O persoana speciala din anturaj, care ti-a mai intins o mana de ajutor si altadata, te poate sfatui si astazi si te poate ajuta sa depasesti anumite suparari.

Horoscop 22 martie 2018 – Pesti
Esti un sprijin real pentru unii dintre apropiati – pentru unii poate singurul. In aceste conditii, trebuie sa gasesti timpul necesar pentru a cauta impreuna solutii inteligente.


berbec taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004390 (s)