News Flash:

SOC! Gigi Becali s-ar putea intoarce dupa gratii!

13 Aprilie 2015
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
Proaspat eliberat conditionat, George Becali s-ar putea intoarce in inchisoare. El este cercetat penal de procurorii Parchetului General in Dosarul Avicola, unde este acuzat de inselaciune si abuz in serviciu, la firma falimentara ieseana, pe care a preluat-o de la stat.
George Becali risca sa revina la inchisoare, daca procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie il trimit in judecata in Dosarul Avicola, iar judecatorii il gasesc vinovat de falimentarea intentionata a fostei societati iesene de stat.
Salariatii si creditorii Avicola Iasi l-au dat, de asemenea, in judecata pe Becali, pentru datorii de aproximativ 32 milioane euro, conform RTV.
Becali este urmarit penal de Parchetul General pentru inselaciune si abuz in serviciu in cazul Avicola Iasi, societate pe care a preluat-o de la stat in 2004. In 2013, Becali a fost oprit de politisti pe Aeroportul Otopeni, cand incerca sa paraseasca tara, cu destinatia Israel, omul de afaceri fiind anuntat ca este urmarit penal in acest dosar si ca nu are voie sa paraseasca tara.
Activele Avicola Iasi au fost scoase la licitatie de zeci de ori, fara sa-si gaseasca cumparator pana in luna mai 2014 cel putin, dupa cum arata Mediafax. Pretul de pornire era de 10 milioane de euro.
Becali detine peste 85% din actiunile firmei Avicola Iasi. Gandul.info

parchetul general
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005180 (s)