News Flash:

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge in Bucovina cu masina

10 Aprilie 2015
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge si in acest an in judetul Suceava, sambata seara, cu un avion pana la Bacau, de unde va fi preluata de masini, in conditiile in care aeroportul este in modernizare, au anuntat autoritatile locale.
Consiliul Judetean Suceava a transmis, joi, un comunicat, in care arata ca si in acest an Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge la Suceava in seara de Inviere, urmand sa fie distribuita catre biserici si manastiri din fata Bisericii "Sfantul Ilie" din Falticeni pentru zona limitrofa si zonele Gura Humorului, Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei, iar de la Biserica "Sfantul Gheorghe" din cadrul Manastirii "Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava" pentru zona limitrofa si zonele Radauti si Siret.
CJ Suceava arata ca va reveni cu precizari suplimentare privind ora la care Lumina Harica va ajunge in judetul Suceava in functie de programul de zbor si sosirea aeronavei de la Ierusalim pe Aeroportul International Otopeni.
Din 2009 pana in 2013, Lumina Sfanta a fost adusa in Bucovina cu avionul de la Ierusalim pe Aeroportul Suceava, de unde era preluata de preoti si calugari din judetul Suceava si judetele limitrofe, dar si de reprezentanti ai Mitropoliei Cernautilor din Ucraina, fiind impartita apoi credinciosilor la slujba de Inviere.
Ca urmare a lucrarilor de modernizare a aeroportului Suceava, anul trecut, pentru aducerea Luminii Sfinte s-a recurs la transportul acesteia pana pe Aeroportul Bacau de unde a fost preluata cu masini si adusa in Bucovina cu antemergator al Politiei. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006578 (s)