News Flash:

Smiley, Gina Pistol si Ana Baniciu, un triunghi amoros. Ce mesaje ii dadea Ana lui Smiley de Revelion si cum a reactionat Gina

17 Ianuarie 2022
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Gina si Smiley

Fara doar si poate, Smiley este unul dintre cei mai ravniti barbati de la noi. Chiar daca este intr-o relatie de ani buni cu Gina, asta nu inseamna ca nu a primit propuneri, aproape zilnic, din partea fanelor. Pe lista femeilor care il doresc pe Smiley s-a aflat, la un moment dat si Ana Baniciu. Artista nu s-a lasat pana cand nu i-a trimis cateva mesaje care au cam scos-o din sarite pe Gina.

Gina Pistol si Smiley traiesc o iubire ca in povesti, mai ales dupa ce a venit pe lume micuta Josephine. Cei doi sunt mai uniti ca niciodata, dar, relatia lor nu a fost mereu la fel de puternica. La inceput, pe cand lumea nu stia ca Smiley se iubeste cu prezentatoarea de la Antena 1, fanele roiau in jurul lui. Unele dintre ele intreceau masura si incercau sa-l cucereasca pe Smiley.

Ana Baniciu a fost si ea una dintre vedetele care au vrut sa puna mana pe artist. In 2018, cand lucrurile nu erau atat de sedimentate intre Gina si Smiley, Ana era mai mereu prezenta in peisaj. Gina a stiut asta, dar se pare ca nu a fost foarte deranjata. Ba mai mult, cele doua au filmat „Asia Express” impreuna si au dat de inteles ca nu exista niciun mar al discordiei intre ele. Acum, dupa ce Smiley ar fi primit mesaje din partea Anei chiar de Revelion, Gina nu a mai rezistat si a rabufnit in online. Prezentatoarea a postat mesajul „Nu fi o persoana de c*cat”, iar fanii s-au dus imediat cu gandul ca este pentru Ana Baniciu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005045 (s)