News Flash:

Smiley, adevarul despre tensiunile dintre juratii de la „Vocea Romaniei”. Cu cine se cearta cel mai des artistul

27 Iunie 2022
512 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Sezonul 10 de la Vocea Romaniei urmeaza sa inceapa toamna aceasta. Primele schimbari au avut loc, pentru prima data, doi antrenori, Smiley si Theo Rose, vor sta pe acelasi scaun. Echipa este intregita de Tudor Chirila, Irina Rimes si Denis Roabes.

Toate privirile vor fi indreptate asupra lui Smiley, mai ales ca de data asta va imparti scaunul cu Theo Rose. Cei doi de abia asteapat sa gaseasca vocile perfecte pentru mare finala si, de ce nu, sa si castige. Smiley este un veteran al show-ului si are multa experienta cu astfel de concursuri. Fix pe asta se bazeaza si Theo Rose. Artista are de gand sa asculte cu mare atentie indicatiile lui Smiley, mai ales ca ambii trag pentru acelasi scop.

„Cu Tudor mai ai discutii aprinse, dar si cu Irina. Da, da, e zvapaiata Irina. Nu stiu cu Denis, o sa vad ca nu-l cunosc ca om, nu stiu cum e, dar cred ca este bataios si el, nu cred ca se va lasa asa cu una cu doua. Dar si „certurile' asta sunt prietenesti. Eu ii respect pe fiecare dintre ei, ii admir si mi se pare ca e un grup de antrenori foarte valoros, cu totii avem de daruit pe scena niste lucruri, niste posturi, secrete, daca vrei, niste sfaturi, niste scurtaturi spre ceea ce isi doresc sa obtina.

Il stiu si pe Tudor, o stiu si pe Irina, suntem oameni darnici cu ceea ce stim si ne dorim ca generatiile care vin sa beneficieze de ceea ce am invatat noi, asa, pur si simplu. Trebuie sa duca lucrurile mai departe. Muzica romaneasca trebuie sa devina din ce in ce mai valoroasa, trebuie sa depaseasca granitele Romaniei si sa avem artisti din ce in ce mai multi. Una dintre dovezile vii este chiar Theo Rose care vine din generatia urmatoare si cred ca e o voce valoroasa a generatiei ei', a declarat Smiley.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006916 (s)