News Flash:

Scene hilare in Ministerul Energiei: Flancat de jandarmi, presa si functionari, George Simion ii vorbeste prin usa lui Virgil Popescu

5 Decembrie 2022
387 Vizualizari | 0 Comentarii
62240860

Liderul AUR, George Simion, a gasit luni biroul ministrului Energiei, Virgil Popescu, dar nu a reusit sa intre in cabinet, astfel ca i s-a adresat acestuia de cealalta parte a usii.

Dupa anularea conferintei de presa a ministrului Energiei, liderul George Simion a plecat pe holurile ministerului in cautarea demnitarului. Liderul AUR a gasit biroul lui Virgil Popescu, dar nu a putut sa intre asa ca a ciocanit de mai multe ori la usa.

„Dle ministru, nu mai blocati usa. Virgil!”, a spus deputatul.

Ministrul nu si-a facut aparitia, in intampinarea liderului AUR venind consilieri de la minister, dar si jandarmi care i-au atras acestuia atentia ca a patruns in institutie prin incalcarea legii. Simion nu a vrut sa-i urmeze pe jandarmi afara din cladire si le-a spus ca le ofera buletinul pentru a-l amenda daca este nevoie.

Dupa aproximativ 15 minute petrecute la usa ministrului, George Simion a inceput sa i se adreseze acestuia prin usa.

„Nu agresam niciun functionar. Intrebam unde este ministrul si-l asteptam la usa. Dle ministru, haideti, ca tot trebuie sa iesiti”, a zis Simion.

Vazand ca nu se mai intampla nimic - nici ministrul nu iese, nici jandarmii nu-l salta - liderul AUR a plecat inapoi spre sala de presa, nu inainte sa spuna ca Virgil Popescu „e atat de fricos, incat s-a inchis in birou” si ca „dupa taxa pe soare, urmeaza taxa pe aer”.

Revenit in sala de conferinte, Simion a mai asteptat cateva minute, a dialogat cu o jandarmerita si a plecat dupa ce a ramas fara baterie la telefonul cu care transmitea live.

„Virgil Popescu nu doar ca este un hot, este si un las. S-a demonstrat”, a spus liderul AUR, la plecare.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007832 (s)