News Flash:

Citu lanseaza acuzatii incendiare, inainte de discutiile cu Blinken: In Guvernul Ciuca exista oameni care au facut propaganda pe bani pentru China

29 Noiembrie 2022
318 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Citu

Fostul premier Florin Citu face acuzatii extrem de grave, inainte de vizita lui Anthony Blinken in Romania. Citu spune ca in Guvernul Ciuca exista oameni care au facut propaganda pe bani pentru China. Acuzatiile vin chiar inaintea unor discutii care pot deschide noi oportunitati diplomatice pentru Romania.

"In 2021 am aprobat ordonanta 25 care exclude firmele din China din toate contractele cu statul roman. Romania este singura tara din UE care a luat aceasta decizie. Astazi vedem ca tot mai multe tari, cel mai recent UK, decid sa mearga in aceasta directie.

Din pacate, in guvernul de astazi de la Bucuresti exista oameni care au facut propaganda pe bani pentru China. Cand astfel de oameni sunt pusi (si acceptati de institutiile statului) sa ia decizii in numele nostru, sa nu ne mire ca situatia economica este dezastruaosa.

Aceasta este inca o diferenta majora cu guvernarile liberale din 2020 si 2021. Guvernarile liberale nu ar fi permis niciodata ca cineva care a lucrat pentru propaganda chineza sa faca parte din echipa guvernamentala. Toate dictaturile au un termen de expirare. Poate se aude si la noi pentru ca si aici sunt multi care prefera un astfel de regim", scrie Citu pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006562 (s)