News Flash:

Scapa de mirosul neplacut din frigider cu cele mai simple ingrediente

10 Octombrie 2016
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
frigider
Mirosul neplacut din frigider este extrem de deranjant pentru fiecare dintre noi, fie ca este generat de alimentele care „inunda” tot frigiderul, fie ca este din cauza aerisirii precare a acestui electrocasnic, toate gospodinele cauta sa elimine mirosul si exista cateva variante extrem de simple.
Scapa de mirosul din frigider cu ajutorul bicarbonatului de sodiu
Un bol mic cu bicarbonat de sodiu pus pe unul din rafturile frigiderului te ajuta sa elimini mirosurile neplacute foarte rapid. Bicarbonatul absoarbe mirosul mancarurilor sau alimentelor cu un puternic impact.
Igienizare corecta
Mirosul poate sa apara in frigider si din cauza unei ingiene precare a acestuia, prin urmare este recomandat sa il spalati o data pe luna cu detergent si sa il dezghetati complet, daca acest lucru este imposibil, incercati sa ingienizati macar rafturile ce se elibereaza.
De asemenea este recomandat sa folositi pentru frigider un produs care elimina bacteriile (Igienol de exemplu).
Otelul te scapa de mirosurile neplacute din frigider intr-o clipa
O cana de otet si jumatate de cana de apa pusa intr-un bol pe unul din rafturile frigiderului tin departe orice miros din frigider.
Daca nu iti place mirosul de otet, incearca sa folosesti zeama de lamaie, are acelasi efect dar cu un miros mult mai placut.
Boabe de cafea sau ovaz
Mirosul puternic al boabelor de cafea acopera si absoarbe mirosul generat in frigider de alimente. Daca nu iti place cum miroase cafeaua poti folosi boabe de ovaz.
Condimente
Daca niciunul din trucurile de mai sus nu te-a convins poti alege sa dai tu un miros frigiderului tau.
Orice codimente cu miros puternic poate fi un odorizant potrivit pentru frigider, de exemplu foloseste scortisoara care acopera mirosurile neplacute si da un parfum frumos frigiderului tau.
Mirosul din frigider poate fi eliminat
Poti alege sa cumperi produse speciale care sunt create pentru a elimina mirosurile din frigider, in orice magazin mare exista langa raioanele unde se comercializeaza frigiderele produse care au ca scop eliminarea mirosurilor.
Frigiderul este locul in care se creaza multe bacterii din cauza alimentelor alterate, prin urmare este foarte important sa-l igienizezi corespunzator si sa nu pui mancarea in acesta fara sa o acoperi cu folie de aluminiu sau de platic.

mirosul neplacut bicarbonatului sodiu otelul cafea condimente eliminat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005272 (s)