News Flash:

Sectia spitalului din Aiud unde au fost filmati soareci in saloane, redeschisa

5 Octombrie 2016
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
salon spital
Sectia a II-a a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, inchisa temporar in urma cu doua saptamani in vederea deratizarii, dupa ce un pacient a postat pe o retea de socializare mai multe filmulete in care a surprins soareci in salon, a fost redeschisa, potrivit unei informari transmise, miercuri, de Directia de Sanatate Publica (DSP) Alba, la solicitarea AGERPRES. 
'Sectia a II-a a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, care a fost inchisa temporar din cauza unor nereguli depistate, a fost redeschisa la inceputul acestei saptamani, iar pacientii au fost mutati in ea. Actiunile de dezinsectie si deratizare s-au finalizat in tot spitalul, cu exceptia sectiei care a gazduit temporar pacientii cat timp sectia a II-a a fost inchisa. Inspectorii au fost informati ca s-a demarat procedura de achizitie a plaselor metalice la usile de la terase', mentioneaza sursa citata. 
Conform recomandarilor DSP Alba si a planului de conformare, spitalul va intra intr-un proces de renovare si reparatii in cel mai scurt timp, se mai arata in documentul citat. 
Un pacient internat in Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud a postat in luna septembrie, pe o retea de socializare, mai multe filmulete in care a surprins soareci in salon si urechelnite pe lenjeria de pat, managerul unitatii recunoscand ca e o situatie neplacuta si ca 'toamna se mai intampla sa intre cate un soricel in incinta'. 
Ulterior, Inspectia Sanitara a inchis temporar sectia a II-a a Spitalului si a amendat unitatea medicala cu suma de 5.000 de lei, in urma unui control efectuat de DSP Alba. O alta masura dispusa a fost montarea de usi cu plase metalice la terase. 
Tanarul care a postat pe Facebook filmuletele a revenit ulterior cu o noua inregistrare din care reiesea ca si in Sectia a III-a, unde au fost mutati temporar pacientii Sectiei a II-a, pentru a fi posibila deratizarea, se gasesc rozatoare. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005855 (s)