News Flash:

Cum scapi de obezitate si retentia de apa? Acest sirop este uimitor

27 Septembrie 2016
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
hrean cu miere
Siropul de mai jos va ajuta sa eliminati excesul de grasime si de apa din corp. Ingredientul principal este hreanul, care are proprietati de detoxifiere, accelereaza metabolismul, reduce oboseala si stimuleaza dezvoltarea bacteriilor bune din stomac.

Cum se prepara siropul de hrean pentru slabire

Ingrediente
125 g de hrean ras
3 lamai bio
3 linguri cu miere de albine, bio sau organica.
Spalati bine lamaile si tocati-le marunt. Puneti apoi hreanul, lamaile si mierea intr-un robot de bucatarie sau blender si mixati pana ce obtineti o pasta omogena. Siropul se pastreaza la frigider, intr-un borcan din sticla inchis ermetic, scrie bzi.
Se administreaza cate o lingura de sirop, de 2 ori pe zi, inainte de masa, timp de 21 de zile, dupa care se face pauza 7 zile si se poate relua, urmand aceeasi schema.
Este important ca pe intreaga perioada a curei sa nu consumati alimente procesate, dulciuri in exces, bauturi alcoolice sau carbogazoase. De asemenea, consumati apa din belsug pentru a facilita eliminarea toxinelor din organism.
Remediul este eficient si pentru eliminarea apei acumulate in exces in organism, imbunatatirea vederei si a auzului. Memoria si functiile creierului vor fi si ele revigorate.

ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006210 (s)