News Flash:

Scandalul petrecerilor SRI, in PSD: Ce spun liderii din partid, inainte de CEx. Dragnea: Nu am fost la vreo onomastică a lui Maior sau Coldea

5 Martie 2018
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca nu a fost la vreo onomastica a lui George Maior sau Florian Coldea, negand astfel afirmatiile fostului sef SRI. Dragnea spune ca va da toate detaliile in comisia SRI, negand ca s-a intalnit cu George Maior in weekend, asa cum a aparut in presa.
"Nu am avut sa ma vad cu Maior in weekend. Ultima data m-am vazut anul trecut si am schimbat cateva cuvinte la intalnirea diplomatilor", a declarat, luni, Liviu Dragnea.

Intrebat daca a fost la petrecerile de la sediile SRI, asa cum a declarat fostul sef al SRI in comisia de Control, Liviu Dragnea a afirmat ca va spune tot in fata comisiei, atunci cand va fi chemat.

"Veti afla de la mine lucruri la care nu v-ati gandit. Vreau sa fac o chestie institutionala, nu cancan.Vreau ca dupa ce vorbesc si termina activitatea comisia, sa se si intample lucruri",a mai spus liderul PSD.
Cat priveste audierea lui George Maior in comisia parlamentara, Dragnea a afirmat: "Ce dezvaluiri a facut George Maior?! Ca George Maior, din ce am auzit, a cam zis "Nu". Nu stie, nu a auzit, nu e adevarat. Astea sunt dezvaluiri? Astea sunt minciuni. (...) Nu am fost la o onomastica a lui Maior sau Coldea. Prea mult vorbim despre securisti".

Fostul director al SRI George Maior a declarat, marti, in comisia de control SRI, ca Liviu Dragnea, Codruta Kovesi, Livia Stanciu si Ponta participau la petrecerile date in locatiile serviciului de informatii, el afirmand ca erau niste intalniri informale ale unor oameni care au relatii formale.
Stefanescu: Dragnea este dator sa dea explicatii despre petrecerile SRI in partid

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a sustinut, luni, ca liderul social-democrat, Liviu Dragnea, este dator sa dea explicatii in interiorul formatiunii despre petrecerile SRI la care a luat parte, iar apoi sa raspunda si public.

Intrebat daca ii va cere explicatii lui Liviu Dragnea pentru participarea la petrecerile de la sediile SRI, Codrin Stefanescu a raspuns: „Eu nu ii voi cere explicatii personal. Eu cred ca e dator el sa dea explicatiile in interiorul partidului, sa explice cate intalniri de genul acesta au avut, de ce le-a avut si in ce context. Poate pur si simplu a fost obligat sa participe. Poate a participat din placere. Lucrurile astea trebuie sa le spuna in interiorul partidului, pentru noi, si probabil trebuie sa raspunda, pe urma, public. Am inteles ca vrea sa vina la Comisia de control SRI, fiindca are multe lucruri de spus dupa declaratiile lui Maior, care oricum, intr-adevar, n-a spus aproape nimc din ceea ce stie, n-a raspuns foarte corect la doua intrebari esentiale legate de cum s-a dat ordin pentru facerea dosarului lui Klaus Iohannis pentru a-l scoate din cursa inainte de a fi candidat, n-a dat explicatii despre cum s-a facut la ordin dosarul lui Eduard Hellvig pe vreme a aceea ministru, azi sef al SRI”.

Fostul director al SRI George Maior a declarat, marti, in comisia de control SRI, ca Liviu Dragnea, Codruta Kovesi, Livia Stanciu si Ponta participau la petrecerile date in locatiile serviciului de informatii, el afirmand ca erau niste intalniri informale ale unor oameni care au relatii formale.

Oprisan: Domnul Dragnea nu are nicio legatura cu serviciile. Doar un nebun ar putea spune asta

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, a declarat, luni, inaine de sedinta CEx, ca Liviu Dragnea nu are nicio legatura cu serviciile secrete din Romania, precizand ca "doar un nebun" ar putea spune asta.

"Am auzit ca domnul Stefanescu vrea explicatii de la Liviu Dragnea, ca ar fi omul serviciilor. Numai un nebun ar putea spune ca Liviu Dragnea, dupa ce a avut atat de suferit (..), ar putea sa afirme faptul ca domnul Dragnea are legatura cu serviciile. Nu are nicio legatura cu serviciile", a spus Marian Oprisan, inainte de sedinta CEx a PSD.

La sedinta Comitetului Executiv al PSD se va stabili ordinea de zi a congresului PSD.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006596 (s)