News Flash:

S-a rezolvat marcajul gresit de pe str. Banatul, la doua luni de la reparatiile facute de Primaria Timisoara

17 Octombrie 2021
319 Vizualizari | 0 Comentarii
marcaj

Primaria Timisoara a reusit, dupa aproape doua luni, sa schimbe marcajele dinspre str. Banatul spre str. Budai Deleanu. Soferii s-au declarat nemultumiti inca din luna august, cand municipalitatea a terminat de reparat strazile din zona.
 
Va reamintim, mai multi soferi si-au exprimat nemultumirea in urma reparatiilor facute de primarie pe strada Budai Deleanu. Oamenii spuneau inca din vara ca marcajele rutiere vor ingreuna circulatia, iar soferii vor sta mai mult decat pana acum in trafic.

Practic, ca sa intre pe str. Budai Deleanu dinspre Freidorf, marcajele noi spuneau ca soferii trebuie sa stea pe prima banda, impreuna cu cei care faceau dreapta spre bd. Dambovita, in timp ce banda a doua a fost dedicata celor care virau la stanga. Oamenii spuneau inca din luna august ca banda de stanga va sta mai mult goala, iar soferii se vor inghesui pe prima banda. Au cerut modificarea marcajelor, dar reprezentantii primariei spuneau ca „deocamdata, nu se impun modificari la marcaje”.

„Vom monitoriza circulatia, in cazul in care va fi nevoie de ajustari, la timpii de semaforizare sau marcaje rutiere, le vom face”, spuneau, in august, oficialii PMT.

Dupa doua luni, primaria a reusit sa le faca pe plac soferilor, dar aparent conducatorii auto trebuie sa fie mult mai atenti la toate marcajele rutiere atunci cand circula pe strazile Timisoarei, pentru ca „modificari de marcaje se fac foarte des”.

„Pentru fluidizarea traficului, modificari de marcaje se fac foarte des. In cazul acesta, modificarea a fost propusa si aprobata in cadrul sedintei Comisiei de Circulatie a Municipiului Timisoara”, ne-au explicat acum reprezentantii municipalitatii.

Soferii spun acum ca circulatia este mult mai buna si ca nu mai trebuie sa stea la cozi interminabile. Insa locuitorii din zona s-au declarat nemultumiti si de amenajarile pentru biciclisti de pe str. Budai Deleanu, dar oficialii PMT au declarat ca trama stradala a ramas la fel de lata si ca oricum prima banda era dedicata parcarilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006644 (s)