News Flash:

Romanca, premiata la un concurs de creatie literara, ucisa cu bestialitate in Belgia

27 Mai 2018
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
politie belgia

Familia tinerei din Targu-Carbunesti, judetul Gorj, care se mutase recent in Belgia si care a fost ucisa cu 50 de lovituri de cutit, cere ajutorul oamenilor pentru repatrierea acesteia. ”Moartea este ceva normal, dar nu la varsta asta si in felul asta”, scrie verisorul ei.
Potrivit verisorului tinerei, Alexandru Bondoc, familia Laurei nu are banii necesari pentru a plati repatrierea cadavrului.

Alexandru Bondoc a postat un anunt pe Facebook, cerand ajutor: ”Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut intampla. Din pacate, verisoara mea, Laura nu se mai afla printre noi! Ne-a parasit. Multi dintre voi i-ati fost prieteni, prieteni buni, iar pe aceasta cale vreau sa va rog frumos daca puteti sa oferiti un mic ajutor pentru a o aduce acasa sa o inmormantam crestineste, macar atat putem face, avand in vedere in ce chinuri a fost ucisa!”, scrie verisorul tinerei.

Acesta a pus la dispozitie doua conturi bancare pentru donatii.
”Eu nu am putut face nimic ca sa ii schimb soarta verisoarei mele, ea si-a ales aceasta cale si eu nu am cu ce sa o judec. Ii suntem datori sa o aducem in tara langa noi, aici unde ii este locul, cel putin noi familia si prietenii care au cunoscut-o. (...) Laura se va intoarce in tara orice ar fi si prin orice metode posibile, chiar daca va fi nevoie sa vindem ce avem sau sa ne imprumutam”, mai scrie Alexandru Bondoc.

O utilizatoare comenteaza postarea lui Alexandru Bondoc scriind ca ”pentru un pumn de bani facuti impotriva lui Dumnezeu si-a luat pedeapsa. Cand faci ceva trebuie sa iti asumi si riscuri!”.

In replica, verisorul tinerei usice scrie ca aceasta nu merita asa o pedeapsa: ”Dupa ce ca a fost omorata intr-un mod terifiant de catre un animal uman spuneti ca trebuia sa isi asume riscuri...credeti ca facea asa ceva daca stia ca o sa sfarseasca in felul asta? Exista un risc ca noi sa murim in fiecare zi pe care nu poti sa ti-l asumi. Moartea este ceva normal, dar nu la varsta asta si in felul asta”.

Potrivit site-ului SudInfo.be, Laura s-ar fi prostituat in Belgia, unde a plecat cu prietenul ei pentru a strange bani ca sa-si cumpere o casa, in Romania. Aceeasi publicatie scria ca tanara ar fi postat un anunt pe site-ul ”Quartier Rouge” si ar fi primit clienti in apartamentul sau din Etterbeek, in care a fost gasita decedata miercuri, iar unul dintre acestia ar fi ucis-o cu 50 de lovituri de cutit.

Un barbat de 24 de ani a fost arestat vineri, fiind acuzat de comieterea crimei.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul tinerei de 21 de ani.

Laura a absolvit Colegiul National ”Tudor Arghezi” din orasul Targu-Carbunesti, iar in 2016 aceasta a obtinut premiul II la un concurs de creatie literara, eseuri si arte vizuale, intitulat ”Strainul. Toleranta, securitate si integrare intr-o cultura a diversitatii”. In 2017, tanara s-a inscris la Facultatea de Mine, din cadrul Universitatii din Petrosani, dar a renuntat la studii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005585 (s)