News Flash:

VIDEO - Baiatul din imagine a vrut sa invete sa coasa, in timp ce copiii de varsta lui se jucau. MOTIVUL pentru care a vrut sa faca asta TE VA LASA MUT

26 Mai 2018
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Campbell Remess

Un baiat de 12 ani din Australia a invatat sa coasa pentru a face jucarii cu care sa inveseleasca copiii bolnavi din spitale.
Campbell Remess, din Hobart, Tasmania, a vrut sa cumpere cadouri pentru copiii bolnavi, insa nu a avut destui bani pentru ca provine dintr-o familie numeroasa. Asa ca a invatat sa coasa si a folosit masina de cusut a mamei sale pentru a face jucarii.
 
A inceput sa faca acest lucru in urma cu trei ani, iar de atunci s-a imbunatatit permanent tehnica. Daca la inceput facea un ursulet micut in cinci ore, acum reuseste sa faca o jucarie in jumatate de ora.
Mama baiatului a declarat pentru SBS ca baiatul iubeste sa faca asta si ca ar sta incontinuu la masina de cusut daca ar putea. Remess spune ca daca oamenii ar fi mai buni unii cu altii, atunci lumea s-ar schimba.

Citeste si Mii de parinti vor sa o dea jos de pe Youtube! Toate fetele vor sa arate ca ea, desi pare o adolescenta normala, e INCREDIBIL cum arata de la gat in jos

Tatal lui a fost diagnosticat cu cancer. Desi a trecut printr-o operatie, exista 80% sanse ca boala sa reapara, asa ca baiatul i-a facut ursulet de plus care sa-l ajute sa treaca peste momentele grele. De arunci, a facut pste 800 de ursuleti pentru copiii din spitale.

Fiecare jucarie este unica. Ideea lui i-a facut pe oameni sa doneze materiale si echipamente pentru ca el sa poata face asta in continuare. Iar acum, odata cu venirea sarbatorilor de iarna, baiatul este mai ocupat ca niciodata.
 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004845 (s)