News Flash:

A platit 30 de lei pentru mancarea cuiva din supermarket care-si uitase portofelul acasa. Barbatul i-a multumit pentru bani si nu l-a mai vazut niciodata, dar a doua zi a primit o veste care a lasat-o cu gura cascata. Nimeni nu ar fi facut asa ceva

27 Mai 2018
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
plata

Actiunile mici pot da nastere unui urias lant de evenimente, asa s-a petrecut si in cazul povestii de fata.

Tracy Warshal este o femeie al carei suflet bun a cauzat o reactie minunata. Totul a inceput in urma cu cateva zile cand statea la coada in supermarketul local, iar clientul din fata ei si-a dat brusc seama ca si-a uitat portofelul acasa.

Confruntata cu situatia, Tracy s-a oferit sa-i plateasca acestui strain nota de plata, dupa care strainul i-a urat o zi frumoasa si a plecat fericit…

Tracy s-a intors la serviciu in acea dupa-amiaza, a scris o postare pe Facebook despre asta, apoi si-a continuat ziua asa cum si-ar fi continuat-o in mod normal.

Dar femeia nu se astepta in niciun caz ca generozitatea ei sa nu fie uitata de catre respectivul barbat, care nu a fost doar capabil sa o gaseasca pe Facebook, dar a mai si gasit institutul la care lucreaza Tracy (o fundatie impotriva cancerului), si a decis sa doneze nici mai mult nici mai putin de 10.000 de dolari acesteia, in numele ei!

Cand Tracy a aflat ca cineva a donat o suma atat de mare de bani in numele sau, a ajuns la concluzia ca cei 8 dolari, echivalentul a 30 de lei, pe care i-a platit pentru cele cumparate de strain, s-au multiplicat de 1.000 de ori si ca gestul ei mic ii va ajuta pe toti bolnavii de cancer care depind de institutul unde lucreaza ea. Nu-i asa ca e incredibil?

Tine-ti familia si prietenii informati!


tracy warshal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006887 (s)