News Flash:

Regreta Razvan Simion relatia cu Lidia Buble? „As fi un nenorocit sa spun ca... ”

3 Decembrie 2021
683 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan si Lidia

Daliana si Razvan SImion sunt mai fericiti ca niciodata. Cei doi se completeaza de minune, iar relatia lor pare desprinsa din povesti. Acum ca nu se mai ascund de ochii fanilor, Razvan si iubita lui au decis sa divulge cateva dintre planurile de viitor.

Razvan Simion a uitat-o demult pe Lidia Buble si a inlocuit-o cu o arhitecta. Bruneta seamana foarte mult cu Lidia Buble, semn ca lui Razvan ii place sa isi mai aminteasca din cand in cand de trecut. Daliana nu a fost obisnuita cu atentia si cu viata publica, insa de cand este intr-o relatie cu Razvan, aceasta a facut mari schimbari si, incet-incet, isi propune sa se acomodeze cu toate. Cei doi si-au dus relatia la nivelul urmator si s-au mutat deja impreuna. 

Razvan este o persoana romantica si profunda si poate spune ca a ajuns la nivelul maturitatii absolute. Desigur, asta nu era posibil daca nu invata cate ceva de la fiecare femeie care a fost in viata lui. 

„Cand atingi nivelul elevarii spirituale, iubesti mai asezat, mai intens. Eu sunt recunoscator pana la Dumnezeu si inapoi tuturor femeilor care au trecut prin viata mea. Am inteles ca etapa trebuia sa existe. Energia feminina trebuie sa existe in fiecare dintre noi. Am inteles si dezechilibrele pe care eu, Razvan Simion, le-am produs. Fara ele, eu nu puteam sa ajung omul care sunt astazi.

E foarte important sa le primesti ca pe o lectie pe care ti-o transmite Universul. Mi-a fost foarte greu cu <>. Bai, eu am dreptul sa fiu fericit. Daca fericirea mea inseamna sa nu fiu conform asteptarilor altora, so be it. Eu am dreptul sa fiu fericit. Asta e o etapa din viata. As fi un nenorocit sa spun ca nu sunt recunoscator fiecarei femei.”, i-a spus Razvan lui Damian Draghici. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005035 (s)