News Flash:

Cum a reusit Lidia Buble sa slabeasca in timp record dupa Asia Express. „Kilogramele luate în plus se vad la televizor”

2 Decembrie 2021
731 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble si Estera

Lidia Buble si sora ei, Estera au fost una dintre cele mai puternice echipe de pe Drumul Imparatilor. Cele doua nu se asteptau niciodata sa participe la vreo cursa pentru ultima sansa. Surorile Buble au sperat pana in ultima clipa ca vor juca finala din Ierusalim, dar piatra rosie le-a scos din competitie.

Ultimul stage din Turcia a trimis-o pe Lidia Buble direct in cursa pentru ultima sansa. Lidia si sora ei nu se asteptau sa fie nominalizate, iar piatra rosie care se arata la finalul cursei le-a motivat si mai mult. Cele doua au concurat cu Patrizia si fiul ei si cu Zarug si Lorelei.

Probele din cursa pentru ultima sansa nu au fost deloc usoare. Fetele au trebuit sa rezolve probleme de matematica si sa porneasca pe drumul recordurilor stabilite de turci. La un moment dat, una dintre probe a inclus si cantarirea concurentilor, astfel incat greutatea lor sa ajunga la un anumit plan. Pentru Lidia, asta a fost cel mai demoralizant moment. Artista s-a urcat pe cantar si a constientizat ca are 58,3 kilograme, adica s-a ingrasat 5 kilograme in cateva saptamani de competitie.

Intoarsa in tara, Lidia Buble s-a pus pe treaba si a inceput sa topeasca kilogramele acumulate in plus cu o metoda simpla, rapida si eficienta.

„Spre uimirea tuturor, nu m-am ingrasat aproape deloc. Cele doua kilograme luate in plus se vad la televizor ca si cum ar fi mult mai multe. Persoanele cu care m-am vazut la intoarcerea din emisiune erau chiar uimite deoarece la televizor aratam intr-un fel, iar in realitate eram tot o slabatura. Acum, acele cateva kilograme in plus le-am dat jos imediat cu ajutorul masajului cu bambus si printr-o alimentatie corecta.”, a spus Lidia Buble pentru revista Viva!.
 


viva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006406 (s)