News Flash:

Probleme cu somnul? Nu poti dormi? Acest „praf de somn“ pe care-l poti pregati la tine in casa te va vindeca de insomnie pentru totdeauna

3 Februarie 2018
951 Vizualizari | 0 Comentarii
praf de somn

Trezitul in miezul noptii poate fi extrem de neplacut si de frustrant. Potrivit oamenilor de stiinta, aproximativ 42% dintre indivizi sufera de aceasta problema. Cauza principala a insomniei este fara indoiala stresul cotidian deoarece, in timp ce dormim, are loc o puternica reactie biochimica intre hormonii stresului la nivelul corpului. Curata timpului destinat somnului variaza. E vorba de varsta, dar si de fiecare individ in parte. Astfel, daca in adolescenta intervalul de somn variaza intre 8 si 10 ore, pentru adulti vom putea scadea stacheta ajungand la 7-9 ore, pentru ca la varsta a treia sa putem vorbi de doar 5-9 ore. Fiecare individ in parte isi are, insa, programul si ritmul sau, adaptat constitutiei personale si stilului de viata.

Insomnia se traduce prin dificultatea de a adormi sau de a mentine somnul neintrerupt, precum si prin prezenta unui somn neodihnitor. Insomnia este o tulburare de somn grava, deoarece poate determina tulburari emotionale, tulburari de memorie, eficienta scazuta in munca, risc de accidente, boli cardiovasculare.

Din fericire exista un remediu simplu si extrem de eficient, foarte benefic pentru organism pentru toti cei care sufera de insomnii frecvente, si pe care il vom prezenta in acest articol. Nu veti avea nevoie decat de zahar si sare, insa efectele vor fi absolut miraculoase! Atat sarea, cat si zaharul sunt fara indoiala indispensabile pentru buna functionare a organismului uman si al metabolismului. Sarea si zaharul au rolul de a regla nivelul hormonilor de stres si de a sustine celulele generatoare de energie ale corpului.

Sarea si zaharul actioneaza ca niste adevarati adaptori – incarcatori de celule, deoarece glucoza este necesara mitocondriilor, in timp ce sodiul din fluidele intercelulare se transforma in energie la nivelul intregului corp si ajuta la o functionare optima a respiratiei.

In plus, zaharul trimite un mesaj vital corpului si anume acela ca organismul nostru nu trebuie sa mai elibereze hormoni ai stresului, in timp ce sarea mentine un anumit echilibru homeostatic al acestora si o activitate echilibrata a adrenalinei. Consumul de zahar in mod ponderat nu duce la hiperactivitate, ci la o stare normala de energie a organismului.

Iata cum va veti putea creea singuri, la dumneavoastra acasa, „praful de somn” pentru a scapa definitiv de problema insomnie.

Ingrediente:

2 linguri de sare de Himalaya pura

2 linguri de zahar brun organic

5 linguri de miere

Mod de preparare:
Luati toate cele trei ingrediente listate mai sus, mixati-le intr-o punga de plastic si amestecati bine pana cand veti obtine o pasta omogena.

Metoda de folosire:
Inainte de a merge la culcare, sau atunci cand va veti trezi pe parcursul noptii, luati o lingura din pasta pe care ati pregatit-o si puneti-o sub limba. Lasati-o sa se topeasca, permitandu-i astfel sa patrunda in sange.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007272 (s)