News Flash:

Primul oras din Romania care va avea taxi aerian. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru o singura cursa

10 Iunie 2022
982 Vizualizari | 0 Comentarii
taxi

Cat de curand romanii se vor putea bucura de un serviciu unic in Europa de Est. Astfel, cu o simpla aplicatie vor putea sa isi gaseasca un avion care sa ii transporte pana in orasele unde vor sa ajunga, in cel mai scurt timp, iar preturile vor fi unele rezonabile, de maxim 200 de euro.

De asemenea, orasul in care va functiona compania de taxi aerian este Satu Mare, Aeroportul International fiind locul din care avioanele vor putea decola cu pasagerii care isi doresc sa ajunga intr-un timp cat mai scurt la destinatie.

Compania de taxi aerian din Satu Mare, infiintata cu 90% fonduri europene
Conform ultimelor declaratii, 90% din suma de bani de care este nevoie pentru a infiinta o astfel de companie si pentru a crea o astfel de aplicatie provine din fonduri europene, urmand ca restul de 10% sa fie o investitie suportata de bugetul local.


„In ultimii ani am facut foarte multe calatorii in Franta, la Paris, acolo se practica foarte mult zborurile acestea de agrement. E un pic anormal sa parcurgi un traseu de 150 de km in 3-4 ore sau chiar mai mult”, a declarat Mihai Patrascu, director Aeroport Satu Mare, informeaza playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007317 (s)