News Flash:

Primele cazuri de Covid-19 in randul cadrelor didactice si elevilor, la trei zile de la inceperea noului an scolar

15 Septembrie 2021
444 Vizualizari | 0 Comentarii
covid elevi

Deja au fost raportate primele infectari cu coronavirus in randul cadrelor didactice si elevilor, in Timis, la doar trei zile de la debutul anului scolari. Nu sunt persoane care s-au imbolnavit la scoala.
 
 
Potrivit inspectorului scolar general al Timisului Marin Popescu, in cele trei zile de la debutul anului scolar au fost identificati doi profesori si trei persoane din personalul scolar infectate cu coronavirus, patru fiind din Timisoara si unul din Lugoj. Printre ei se numara si o educatoare de la gradinita PP11, unde copiii au intrat deja in sistem online.

Noua infectari sunt raportate si in randul elevilor: opt la Timisoara si unul la Lugoj, fara legatura directa cu profesorii infectati. Vorbim despre cazuri care nu s-au infectat la scoala, dupa cum precizeaza Marin Popescu.

Situatia vaccinarilor profesorilor si elevilor in Timis
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Timis a prezentat si situatia vaccinarilor, astfel ca din 6.700 de cadre didactice, 3.858 sunt vaccinate cu schema completa, iar 174 asteapta rapelul. In ceea ce priveste personalul scolar, din 2.651 de persoane, 1.208 sunt vaccinate cu schema completa si 88 asteapta rapelul.

3.590 de elevi din Timis sunt vaccinati, dintre care 3.108 cu ambele doze. In Timis sunt peste 54.000 de elevi in ciclul gimnazial si liceal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006259 (s)