News Flash:

Sute de politisti in zona unitatilor de invatamant, in prima zi de scoala

13 Septembrie 2021
441 Vizualizari | 0 Comentarii
politia 2

Prezenta sporita in strada a oamenilor legii, in prima zi de scoala. Peste 250 de politisti, alaturi de jandarmi si politisti locali au actionat in tot judetul pentru ca prima zi de scoala sa se desfasoare fara incidente. Circulatia a fost ingreunata in jurul unitatilor de invatamant insa nu au fost inregistrate blocaje.
 
Oamenii legii au fost prezenti inca de la primele ore ale diminetii in jurul unitatilor de invatamant din tot judetul. Peste 250 de politisti, insotiti de jandarmi si politisti locali s-au asigurat ca totul decurge fara incidente.

Oamenii legii anunta ca vor actiona pe tot parcursul anului, prin Biroul Siguranta Scolara, vor include scolile in itinerariile de patrulare, iar politistii de la rutiera vor fi prezenti la finalul si inceputul cursurilor pentru a se asigura ca nu vor exista blocaje majore in trafic.

Se anunta si controale ale vehiculelor de transport scolar, dar si la comerciantii care isi desfasoara activitatea in proximitatea unitatilor de invatamant.

„De asemenea, pe parcursul anului scolar, politistii vor organiza pentru elevi diferite activitati preventiv-educative, pentru prevenirea evenimentelor negative si cresterea gradului de siguranta.

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Biroului Siguranta Scolara impreuna cu politistii rutieri au desfasurat activitati preventiv-educative, cu si pentru elevi.

Ne dorim ca anul scolar sa continue asa cum a inceput, in conditii de siguranta si cu prezenta fizica a elevilor in unitatile de invatamant, fapt pentru care recomandam tuturor sa respecte masurile de protectie impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-Cov2”, transmit cei de la IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005113 (s)