News Flash:

Lucrari de asfaltare finalizate pe DN59 B, la Otelec si Pustinis

13 Septembrie 2021
426 Vizualizari | 0 Comentarii
asfaltare

Asfalt nou la Otelec si Pustinis, ultimele lucrari de marcare fiind finalizat la sfarsitul saptamanii trecute. Inca mai au loc lucrari pe DN59 B, intre Carpinis si Deta si localitatile din traseu.
  
La sfarsitul saptamanii trecute au fost finalizate marcajele rutiere si asfaltare in localitatile Otelec si Pustinis, asa cum anunta Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara. Lucrarile au fost executate de antreprenorul PORR Construct, iar valoarea lor se ridica la aproape 695.000 de lei cu TVA.

Pe DN 59B se desfasoara in continuare mai multe lucrari de reparatii si asfaltare, in interiorul localitatilor din traseu, dar si intre acestea. Asfalt nou au si localitatile Foeni, Uivar, Cenei si drumul intre Cenei si Carpinis si cel intre Cenei si Uivar.

Pe drumul de 75 de kilometri se toarna asfalt, iar pe unele portiuni se fac lucrari de reciclare, „in situ”. Metoda „in situ” inseamna refolosirea asfaltului degradat si transformarea lui, prin mai multe procese, in unul adecvat. Prin acest procedeu se pot asfalta si 500-600 de metri pe zi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007757 (s)