News Flash:

Primaria Timisoara scoate din nou la licitatie reabilitarea termica a unui bloc. Aloca aproape 400.000 de euro

24 Mai 2022
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria TM 1

Municipalitatea a scos din nou la licitatie, prin intermediului Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP), lucrarile de imbunatatire a eficientei energetice prin reabilitarea termica a blocului de locuinte aflat pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10 A.
 
 
La licitatia cu termen scadent in 19 aprilie nu s-a gasit firma care sa execute lucrarile. De data aceasta, firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 14 iunie.

Suma alocata este de 1.946.691,39 lei, adica aproximativ 400.000 de euro, fara TVA. Banii provin din fonduri europene, prin Programul Operational Regional – POR.


Firma care va castiga licitatia trebuie sa execute lucrari de hidroizolatie, de izolare a acoperisului, de finisare a constructiilor si de instalare de tamplarie nemetalica.

„Lucrarile ce urmeaza a fi realizate sunt: izolarea termica a peretilor exteriori cu vata minerala bazaltica 10 cm grosime, respectiv 10 cm polistiren extrudat la soclu; inlocuirea tamplariei din lemn si metal cu tamplarie etansa cu rama PVC si geamuri duble, tratate low-e si inlocuirea usilor de acces in cladire cu usi din PVC cu geam termoizolant la partea superioara, iar la cea inferioara panel PVC; inchiderea balcoanelor este similara cu cea de schimbare a tamplariei si are ca scop imbunatatirea aspectului cladirii si a cresterii coeficientului termic; reabilitarea termica a planseului peste subsol se realizeaza cu polistiren de 8 cm; reabilitarea termica a planseului peste ultimul nivel se executa cu polistiren grosime 16 cm”, se arata in descrierea licitatiei.

Blocul de locuinte aflat pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10 A are 72 de apartamente, constructia datand din anul 1970.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005708 (s)