News Flash:

Reparatii in Parcul Copiilor din Timisoara. O mare parte din jocuri, repuse in functie

23 Mai 2022
287 Vizualizari | 0 Comentarii
parc

Reparatiile in Parcul Copiilor din Timisoara continua. Cei de la Directia Infrastructura Verde si Horticultura au decis ca o mare parte din jocuri si echipamente pot fi pastrate si repuse in functie.
 
 
Recent, multi parinti care merg cu micutii lor in Parcul Copiilor au inceput sa se planga de cat de degradat a ajuns acest loc. Spatii verzi neingrijite, echipamente defecte – pentru care in luna aprilie Primaria Timisoara a fost amendata de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC Timis) – si o atmosfera de loc parasit ii intampinau pe cei care ajungeau aici.

In martie, primaria anunta ca vrea sa reconditioneze Parcul Copiilor, renuntand la proiectul inceput de vechea administratie. Dominic Fritz explica atunci ca s-a atribuit o documentatie de proiectare unei firme neserioase, care de trei ani nu a facut nimic, fiind necesara rezilierea contractului.

Astfel, lucrarile in aceasta perioada se axeaza pe reparatii si mentenanta. Cei de la Directia Infrastructura Verde si Horticultura au facut o evaluare si au stabilit ca o mare parte din echipamente pot fi pastrate si repuse in functie.

„Le-am cerut colegilor din primarie sa colaboreze cu cei de la Horticultura, care se ocupa de intretinerea parcului si sa gaseasca cat mai repede solutii punctuale pentru echipamentele care pot fi redate copiilor. Toate costurile si eforturile sunt infime fata de bucuria de a vedea din nou copii bucurosi in acest parc. Ne vedem de 1 Iunie in parc!”, transmite primarul Dominic Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004760 (s)