News Flash:

Autobuz STPT vandalizat de doi indivizi suparati pe sofer, intr-o localitate din Timis

23 Mai 2022
313 Vizualizari | 0 Comentarii
STP

Atac cu pietre al unui autobuz STPT, in noaptea de sambata spre duminica, la Cerneteaz, judetul Timis. Doi indivizi au spart usa soferului cu pietre dupa ce acesta le-a spus ca nu poate astepta in statie dupa un prieten de-al lor.
 
 
Incidentul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 23, in Cerneteaz. Cei doi indivizi au urcat in autobuz la Dumbravita, iar pe drumul spre Cerneteaz au rugat soferul ca la sosire sa astepte dupa un al treilea individ.

Angajatul STPT le-ar fi explicat ca trebuie sa respecte programul curselor si ca nu va putea tine autobuzul oprit in statie pana la venirea prietenului lor. Cei doi au devenit recalcitranti si, dupa ce au coborat in Cerneteaz, au spart usa soferului cu pietre.


Comoara descoperita in Spania de doi scafandrii amatori
„Din pacate, exista printre noi si cetateni care nu ne fac cinste. Aseara, doi tineri au vandalizat autobuzul M49, din care tocmai coborasera, in Cerneteaz, aruncand cu pietre. Soferul aflat in tura a depus plangere si, in acest moment, cazul este cercetat de politistii de la Sectia de Politie Giarmata”, transmit cei de la Primaria Giarmata.

Politistii din Giarmata au deschis acum un dosar penal pentru distrugere. Oamenii legii incearca acum sa ii identifice pe cei doi tineri.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005991 (s)