News Flash:

Activitati pentru prevenirea criminalitatii, timp de o saptamana, in Timis

23 Mai 2022
398 Vizualizari | 0 Comentarii
combaterea criminalitatii

Activitati ale politistilor, in spatii publice, timp de o saptamana, in judetul Timis. Oamenii legii vor fi prezenti in zonele aglomerate pentru a discuta cu oamenii despre prevenirea criminalitatii. Vor vorbi despre masuri de autoprotectie, dar si despre consecintele comiterii infractiunilor.
 
 
Evenimentul se va desfasura timp de o saptamana, in perioada 22-27 mai, pe toata raza judetului. Initiativa face parte din campania nationala Saptamana Prevenirii Criminalitatii, organizata de Politia Romana.

Oamenii legii vor fi prezenti in diferite spatii publice si vor discuta despre cum poti evita sa ajungi victima unei infractiuni. De asemenea, la activitati vor participa si institutii partenere.

„La nivelul judetului Timis, specialistii in prevenirea criminalitatii vor organiza, activitati in spatii publice, structurate pe domenii de prevenire, selectate in baza prioritatilor de actiune ale Politiei Romane pentru anul 2022, in colaborare cu parteneri institutionali, respectiv Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis, Primaria comunei Saravale si Palatul Copiilor din Timisoara.

In cadrul acestor activitati vor fi abordate teme precum discriminarea, violenta domestica, disparitiile de minori, siguranta pe strada si acasa, precum si siguranta in mediul online, siguranta rutiera,protejarea patrimoniului precum si noile prevederi legale ce vizeaza protectia animalelor”, transmit reprezentantii IPJ Timis.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006668 (s)