News Flash:

Primaria Timisoara castiga, din nou, in instanta. Noua organigrama ramane in vigoare 

7 Decembrie 2022
219 Vizualizari | 0 Comentarii
IMG 20200422 153447

Magistratii Judecatoriei Timisoara au decis, marti, sa respinga cererea Sindicatului Liber din Primaria Timisoara de suspendare a organigramei acestei institutii. 

Primaria Municipiului Timisoara saluta decizia instantei, care permite functionarea in continuare fara sincope a institutiei, in folosul timisorenilor, dupa luni de blocaj. 

Organigrama in vigoare a fost suspendata, printr-o decizie a aceleiasi instante de judecata in luna mai a acestui an, decizie care apoi a fost casata de Curtea de Apel in septembrie si trimisa la rejudecare. La aceasta rejudecare, Primaria Timisoara a castigat. 

Pe scurt, din cauza unei decizii initiale gresite si casate, organizarea interna a fost blocata timp de aproape jumatate de an, iar toate concursurile au fost inghetate, provocand un blocaj institutional si o incarcare suplimentara a activitatii celor ramasi. 

Va reamintim ca, si in acest moment, peste 100 de posturi existente in Primaria Timisoara sunt neocupate (din cauza iesirii la pensie a ocupantilor, transferului sau unor demisii), iar acest lucru inseamna cresterea volumului de munca pentru toti ceilalti angajati ai institutiei.
Decizia instantei poate fi atacata cu recurs, care se va judeca la Tribunalul Timis. 

Procesul pe fond se va judeca la Judecatoria Timisoara in data de 16 decembrie.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006289 (s)