News Flash:

Trei patinoare in Timisoara. Atractii de iarna pentru iubitorii sporturilor

6 Decembrie 2022
381 Vizualizari | 0 Comentarii
patinoar timisoara

In aceasta iarna, Timisoara are trei patinoare. Pe langa patinoarul din parcarea Modex, de vizavi de Castelul Huniade, se mai poate aluneca pe ghata la Shopping City si la Muzeul Satului Banatean. Toate au fost amenajate de Andreas Luna Park.

Cativa ani patinoarul de la Targul de Craciun din centrul Timisoarei se afla in Piata Libertatii. Anul trecut a fost mutat in Piata Victoriei, chiar fata Operei. In acest sezon, organizatorii targului i-au gasit o noua locatie: in parcarea de la Modex, vizavi de Castelul Huniade.

Patinoarul a fost inaugurat in 27 noiembrie si nu duce lipsa de clienti. E cel mai popular patinuar din oras. In cursul saptamanii urca pe gheata in jur de 200 de persoane pe zi, iar in week-end numarul e aproape dublu.

„Anul trecut am amenajat patinoarul in fata Operei, dar atunci erau acele schele pe fatada Operei. Dar cu patinoarul in fata nu se mai vedea cladirea asa bine. Iar Opera e Opera, trebuie sa se vada, mai ales ca e renovata. Locatia de acum e mult mai buna. E un patinoar de 420 de metri patrati, pentru ca nu ne-a permis spatiul sa-l facem mai mare”, a declarat Daniel Schnelberger, patronul firmei Andreas Luna Park, care s-a ocupat de amenajarea celor trei patinoare deschise in aceasta iarna in Timisoara. Tot firma a amenajat si roata panoramica din Piata Victoriei.

Se aglomereaza intre orele 18.00-20.00
O ora de patinaj in centru costa 30 de lei, in pret intrand si patinele oferite de cei de la patinoar. Acesta dispune de aproximativ 400 de perechi de patine si pot intra pe gheata cam 110 persoane pe tura.

„Vine multa lume, insa problema e ca se aglomereaza foarte tare intre orele 18.00 si 20.00. Atunci se face coada. Mai e o problema, seara vin parintii cu copiii mici. Cei sub sase ani au gratuit. Numai ca seara e cam nebunie, sunt multi tineri si adulti,iar cei mici nu se simt prea confortabil pe gheata. E de preferat ca ei sa vina in restul zilei. Fac un apel pe aceasta cale. Avem si doi instructor de patinaj. Unul dintre ei, un profesor care vine zilnic, ofera lectii gratuit, nu cere bani. Cei mici au la dispozitie si acei delfini de plastic, de care se pot ajuta”, a mai spus Daniel Schnelberger.

sursa:adevarul.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004962 (s)