News Flash:

Primaria Timisoara reabiliteaza Corpul B al Liceului Calderon cu fonduri europene

5 Decembrie 2022
265 Vizualizari | 0 Comentarii
Calderon

Licitatia lansata de Primaria Municipiului Timisoara s-a incheiat cu succes, iar contractul pentru “Cresterea eficientei energetice prin reabilitare termica constructii si instalatii la Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon”, faza de proiectare (DALI+PT+AT) a fost semnat. Ofertantul castigator este TERRA INVEST MANAGEMENT SRL, avand ca subcontractant pe DIAGAB DESIGN SRL.

„Modernizam scolile timisorene prin fonduri europene. Doar anul acesta, primaria a obtinut finantare pentru reabilitarea energetica a 5 scoli si gradinite, in valoare de 80 de milioane de lei.
Corpul de cladire de la Calderon care va intra in reabilitare datorita acestei finantari este separat de cladirea principala si nu a beneficiat de reabilitari. Dorim ca si elevii care invata in acest corp de cladire sa aiba parte de cele mai bune conditii si de o infrastructura scolara moderna. In plus, in urma lucrarilor de eficientizare energetica pe care le vom face aici, costurile pentru incalzirea cladirii se reduc cel putin la jumatate”, transmite primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Investitia vizeaza reabilitarea izolarii termice a cladirii aflate pe str. Cornelia Salceanu, nr. 11, hidro- si termoizolarea acoperisului, recompartimentarea claselor, reabilitarea instalatiilor electrice si de apa calda, instalarea unui sistem de management integrat al cladirii si instalarea unor surse regenerabile de energie pentru consum propriu.

In luna aprilie a acestui an, Primaria Timisoara a castigat finantare prin PNRR pentru mai multe scoli timisorene, printre care si Liceul Calderon. Contractul de finantare este de 6.165.441,53 lei (cu TVA) pentru aceasta investitie. 

Investitiile care au finantarea aprobata in 2022 sunt:
●Cresterea eficientei energetice prin reabilitare termica constructii si instalatii la Colegiul Tehnic „Henri Coanda” - PNRR
●Reabilitare Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara  - Scoala Verde Inteligenta - PNRR
●Reabilitare termica corp cladire Gradinita PP nr. 6 - POR 2014-2020
●Scoala Gimnaziala nr. 15 - Reabilitare si etajare Corp B si reabilitare termica Corp A - POR 2014-2020
●Cresterea eficientei energetice prin reabilitare termica constructii si instalatii la Liceul Teoretic J.L.Calderon - PNRR

Valoarea contractului de furnizare a serviciilor de elaborare DALI (documentatie de avizare a lucrarilor de interventie), PT (proiect tehnic) si servicii de AT (asistenta tehnica) este de 190.400 lei (TVA inclus). Termenul de realizare a proiectarii este de 8 luni (4 DALI, 4 PT), la care se adauga 12 luni pentru asistenta tehnica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006187 (s)