News Flash:

Presara sare in gradina si vezi ce se intampla. Vei face mereu asta

5 Mai 2018
2222 Vizualizari | 0 Comentarii
gradina

Daca vei presara sare in gradina, vei observa ca aceasta are un efect benefic asupra plantelor cultivate. Iata cum trebuie sa procedezi pentru ca sarea sa aiba efect. Presara sare in gradina si vezi ce se intampla. Vei face mereu asta

Amesteca 200 de grame de sare cu 2 litri de apa. Dupa aceea tot ce trebuie sa faci este sa stropesti plantele bolnave cu acest amestec. Astfel, nu numai ca vei trata plantele cu probleme, dar ai putea chiar sa previi imbolnavirea plantei.


Sarea poate fi de ajutor si in cazul in care ai plantat sfecla in gradina. Pentru a te asigura ca sfecla va creste asa cum trebuie, trebuie sa dizolvi 35-50 de grame de sare intr-un litru de apa. Dupa aceea, uda planta cu amestecul obtinut. Este important sa folosesti aceasta metoda chiar atunci cand frunzele incep sa creasca. Aceasta solutie trebuie sa fie aplicata printre randurile de sfecla.
Poti folosi sarea si pentru a te asigura ca ceapa nu va fi distrusa de insectele daunatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa presari sare in locul in care ai plantat ceapa. Este nevoie de un kilogram la 10 metri patrati de pamant. Dupa aceea vei uda solul.

Pentru a scapa de insectele care distrug plantele, poti folosi boabe de mustar. Presara-le in locurile in care observi ca aceste au aparut, in special la baza plantei.
Daca ai plantat cartofi, atunci poti folosi o solutie facuta din usturoi pentru a te asigura ca acestia vor creste. Prepara o solutie folosind o jumatate de kilogram de usturoi zdrobit si cinci litri de apa. Inainte de a planta cartofii, pune-i in aceasta solutie si lasa-i pentru cateva ore. Se pare ca astfel cartofii vor creste mai mult si vor fi mai sanatosi.


sarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004679 (s)