News Flash:

Zi cu probleme pentru unele zodii. Vezi daca te regasesti in lista ghinionistilor

4 Mai 2018
997 Vizualizari | 0 Comentarii

Horoscop 4 mai 2018. Gemenii au ce invata de la prieteni, daca sunt atenti la ei

Horoscop 4 mai 2018 – Berbec
Ai tendinta de a refuza dinainte orice propunere, mai ales pe cele care vin din familie, doar pentru ca asa crezi ca ii vei convinge sa fie de acord cu tine.

Horoscop 4 mai 2018 – Taur
Esti tentat sa ii tratezi cu raceala pe cei din jur, ca sa le arati ca esti nemultumit de ei, dar fiecare va intelege ce poate si mai ales ce vrea din comportamentul tau.

Horoscop 4 mai 2018 – Gemeni
Ai ce invata de la prieteni, dar trebuie sa fii atent la evenimente, la reactiile lor si chiar la reactiile tale fata de problemele cu care se confrunta acestia.

Horoscop 4 mai 2018 – Rac
Vei avea de ales intre a fi generos si cumsecade cu toata lumea si a te inchide in tine, cu tot cu emotiile care te-ar putea coplesi.

Horoscop 4 mai 2018 – Leu
Pot sa apara probleme la locul de munca, din cauza unor eforturi care te depasesc sau a unor responsabilitati pe care ti-e greu sa le accepti.

Horoscop 4 mai 2018 – Fecioara
Te trage ata catre nemultumiri si ai impresia ca trebuie sa le exprimi neaparat, ca sa obtii ajutorul celorlalti.

Horoscop 4 mai 2018 – Balanta
Cea mai buna alegere, astazi, ar fi sa discuti cu membrii familiei, sa incerci sa ii atragi de partea ta, ca sa puteti coopera pentru rezolvarea problemelor.

Horoscop 4 mai 2018 – Scorpion
Iti sta foarte bine in postura celui care tace, dar tacerile tale vor fi interpretate in fel si chip, nu doar asa cum ti-ar conveni, ca un semn de intelepciune…

Horoscop 4 mai 2018 – Sagetator
Ai acces la resurse, dar va trebui sa dovedesti ca le folosesti eficient. Ai nevoie de rezultate foarte bune, pentru a-ti pastra intacta stima de sine.

Horoscop 4 mai 2018 – Capricorn
De tine depinde cum va fi ziua de azi pentru cei din familie, nu pentru ca sunt la dispozitia ta, ci pentru ca dispozitia ta e foarte importanta pentru ei.

Horoscop 4 mai 2018 – Varsator
Ar fi bine sa acorzi mai multa importanta deciziilor pe care le iei fara sa ai suficiente informatii, pe baza unor zvonuri sau a unor pareri. Ai putea evita multe incurcaturi…

Horoscop 4 mai 2018 – Pesti
Exista riscul sa refuzi dialoguri necesare cu prietenii sau rudele, din cauza unor impresii gresite, pe care nu mai vrei sa le modifici.


horoscop berbec taur gemeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005983 (s)