News Flash:

Si-a sunat sotia, dar a gresit numarul. Apoi a primit chiar el un telefon. Ce a urmat

4 Mai 2018
850 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat

Un barbat a vrut sa isi sune sotia pentru a-i spune ca are mai mult de munca si ca trebuie sa ramana peste program. Initial a gresit insa numarul, scrie kudika.ro. 

Intr-o zi de vineri seara, un barbat a fost nevoit sa lucreze pana tarziu pentru a isi termina toate sarcinile de la locul de munca. El a decis sa isi anunte sotia ca ramane peste program. Din repezeala, a format numarul si a asteptat sa sune… sotia nu a raspuns.

Barbatul a lasat ca telefonul sa sune de mai multe ori. A inceput sa isi faca griji… asa ca a inchis apelul si a incercat din nou. A format din nou numarul de telefon si a asteptat…

Cand a sunat a doua oara, femeia a raspuns imediat. Intreband-o de ce nu a ridicat receptorul, ea i-a raspuns foarte mirata ca nu a primit niciun apel de la el. Totul a fost dat uitarii, barbatul a anuntat-o ca mai are de munca si sa nu il astepte deoarece este nevoit sa mai ramana la birou.

Dupa cateva zile, barbatul primeste un telefon. La celalalt capat al firului era un batranel care voia sa stie de ce a fost apelat vineri seara. Sotul nu intelegea despre ce era vorba; pentru cateva clipe a fost confuz, insa in momentul in care batranul a spus “A tot sunat telefonul, insa nu am raspuns.”, barbatul si-a dat seama de primul telefon dat acasa in seara de vineri.

Atunci si-a dat seama ca gresise numarul si si-a cerut scuze pentru deranj. El i-a explicat barbatului ca voia sa isi apele sotia.

Batranelul, cu o voce tremuranda a spus: “Nu este nicio problema. Vreau doar sa iti multumesc. Sotia mea a murit de o luna, nu mai am pe nimeni. In acea seara planuisem sa ma sinucid. In ultimele clipe m-am rugat>. In acel moment telefonul meu a inceput sa sune. Mi-a fost teama sa raspund, insa stiam ca acesta era semnul de care aveam nevoie.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004967 (s)