News Flash:

Peste 20 de indieni au fost depistati in doua apartamente, la Mosnita Noua si Timisoara

14 Septembrie 2021
370 Vizualizari | 0 Comentarii
politia de frontiera

Sunt tot mai multi cei care incearca sa profite de disperarea migrantilor care isi doresc sa ajunga in vestul Europei. Un roman care adapostea aproape 25 de migranti in apartamente din Mosnita Noua si Timisoara este cercetat penal, dupa ce politistii de frontiera i-au descoperit pe straini.
 
 
Intr-o prima faza, mai multe persoane din India au fost depistate intr-un apartament din Mosnita Noua. Nu aveau documente asupra lor si, atat ei, cat si proprietarul imobilului, un roman de 42 de ani, au fost condusi la sediul Politiei de Frontiera pentru verificari.

Romanul a recunoscut in fata oamenilor legii ca mai are un apartament in Timisoara. In scurt timp, in urma verificarilor au fost depistati alti cetateni straini.

In total au fost depistate 24 de persoane in cele doua locatii, indieni cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani. S-a mai stabilit ca romanul prelua grupuri de migranti din Timisoara, le oferea cazare in apartamentele detinute, iar ulterior pe unii dintre ei ii transporta in apropierea frontierei de vest, cu scopul de a trece ilegal frontiera spre vestul Europei.

Politistii de frontiera fac acum cercetari sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de migranti pentru cetateanul roman, la finalizare urmand a fi luate masurile legale. Indienii urmeaza sa fie preluati de catre Serviciul pentru Imigrari al Judetului Timis conform procedurilor legale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006136 (s)